GoedHuys verf

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

GoedHuys verf
  • GoedHuys verf
  • Heerhugowaard, Noord-Holland

Heden ontmoet verleden

Vanaf 1989 produceert GoedHuys als verffabrikant een uitgebreid assortiment lak- , muur- en vloerverven voor de professionele schilder. De lange historie in traditionele schildersverven vormen de basis van GoedHuys verf. Verkrijgbaarheid van grondstoffen, milieu - en overheidsmaatregelen zorgen ervoor dat de traditionele schildersverven steeds weer doorontwikkeld worden naar de eisen van deze tijd. Vanaf 2010 zullen allen produkten voldoen aan de VOS 2010 norm. GoedHuys brengt de nieuwe VOC2010 onder dezelfde merknamen uit, de produkten zullen in de maand juli geheel vervangen zijn door milieuvriendelijkere verf.

Toekomst visie

Door middel van directe verkoop van kwaliteitsverf van fabriek naar klant, is GoedHuys verf in staat om via internetverkoop de kosten voor haar produkten laag te houden. Met snelle levering en een duidelijk advies zijn wij in staat om een kwaliteits verf te leveren tegen een goede prijs. Met online verkoop denken wij de professionele schilder en particulier snel te kunnen bereiken.

Produkten

GoedHuys verf brengt een breed assortiment produkten voor de professionele schilder voor nieuwbouw- en onderhoudsprojecten op de markt. Grondlakverven, beitsen/ vernissen, aflakverven en muurverven van duurzame kwaliteit. Onze produkten worden elke dag steeds weer verder ontwikkeld tot nog duurzamere verven.



Locatie

GoedHuys verf https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/goedhuyslogo_jpg.jpg https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/goedhuyslogo_jpg.jpg
1701LB Heerhugowaard Noord-Holland NL