GradeMatch

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • GradeMatch
  • Geleen, Limburg

Over GradeMatch :
Door onze jarenlange ervaring als ICT-leverancier én opleider, zien we de toenemende vraag uit de markt naar gedegen ICT-specialisten én tegelijkertijd de vraag vanuit de arbeidsmarkt naar mogelijkheden om medewerkers loopbaan bestendig te ontwikkelen. We zijn trots om als GradeMatch dagelijks in één klap aan deze beide vragen te voldoen.

Zo gaan we te werk :
Door, met een glimlach, het bedrijfsleven te ontzorgen. Door hen resources op maat te leveren. Gemotiveerde mensen met de juiste mindset die passen bij hun bedrijfscultuur. En, wanneer dat nodig is, we detacheren zonder risico. Met de mogelijkheid om hen vervolgens aan te nemen. Om dit mogelijk te maken leiden we specialisten op.

Op zon manier dat zij 1:1 met het bedrijfsleven matchen. We kijken per persoon naar de beste oplossing voor een 100% match. Van het finetunen van kwalificaties of een efficiënte bootcamp, tot een volledige studie znder studieschuld én twee jaar werkervaring bij afstuderen. Loopbaan bestendig is ons doel en we vinden het belangrijk om, op een aanstekelijke no-nonsense manier, onze beloftes altijd na te komen.

En dit is waarom we dit doen :
Door onze ervaring zien we het gat dat is ontstaan tussen theorie en praktijk binnen het ICT-vakgebied. We zien bedrijven die geen mensen kunnen vinden die communicatief vaardig zijn, snel aan de slag kunnen en dezelfde taal spreken.

We zien het als onze plicht om een positieve bijdrage te leveren in het dichten van dit gat door theorie en praktische ervaring samen te laten gaan. Het geeft ons voldoening om door ons werk keer op keer werkgelegenheid te creëren terwijl we aan de andere kant ervoor zorgen dat ICT-werk kan worden opgepakt. Door mensen die dankbaar zijn om dit te mogen doen. Z zijn wij voor iedereen een great match.

Met een glimlach!



Locatie

GradeMatch
6163CX Geleen Limburg NL