Blue Monkeys

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Blue Monkeys
  • Amsterdam, Noord-Holland

BLUE MONKEYS WILL BRIGHTEN UP YOUR DAY
Ons doel bij Blue Monkeys is simpel. In dienst staan van onze mensen. Dit gaat verder dan het zoeken van de juiste opdracht. Onze mensen, zijn onze kracht en daar doen wij alles voor. Onze missie is het creëren van een omgeving waarin een ieder zich optimaal kan ontwikkelen en zijn eigen carrière pad kan kiezen. Niet alleen door erover te spreken, maar juist door het te doen. Een omgeving te creëren waar iedereen gelijk is en ieders mening telt. De perfecte opdracht voor jou te vinden, waarin jij kunt excelleren en het verschil kunt maken. Wij zijn er van overtuigd dat alléén wanneer onze mensen écht gelukkig zijn ze een verschil kunnen maken en het beste uit zichzelf halen.

Be part of The Blue Monkey family
Bij Blue Monkeys draait alles om onze mensen, onze Family. In onze Family is iedereen welkom en bovenal gelijk. De Family staat voor respect, gelijkheid, inclusiviteit en diversiteit. Bij Blue Monkeys zijn we ervan overtuigd dat alleen het beste resultaat kan worden behaald als iedereen elkaar respecteert en ondersteund. Ongeacht afkomst, geloofsovertuiging of geaardheid. We luisteren naar elkaar en staan open voor elkaars ideeën. In onze Family mag je zijn wie je bent! Herken jij jezelf hierin en is werken voor jou veel méér dan alleen het uitvoeren van een opdracht? Dan staat onze deur wagenwijd open voor jou!

Apenstreken op kantoor
Bij Blue Monkeys zijn we er trots op dat we anders zijn. Wij willen niet één van die grote corporate organisaties worden waarbij alles draait om cijfers. Bij ons draait alles om het geluk van onze Family. Of je nu een fanatieke transformer verzamelaar bent, graag blokfluit speelt of een fanatieke voetbalsupporter bent. Bij ons is iedereen welkom en bovenal gelijk. Onze missie is optimaal geluk voor onze specialisten! Bij Blue Monkeys worden beslissingen dan ook niet gemaakt door één persoon, maar telt de mening van ieder familielid. Wij kijken verder dan alleen hard-skills. Wij willen juist de persoon achter de skills leren kennen en ieder familielid helpen om het beste uit zichzelf te halen, zowel privé als zakelijk!



Locatie

Blue Monkeys
1017BR Amsterdam Noord-Holland NL