Contact

Index Hospitality Systems B.V. https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/10c108710f0b4974eec5224ad06411842c3f1fe402493fe7.png
Parklaan 13
5061JV Oisterwijk Noord-Brabant NL

0736579051
Rating: 9.6
Votes: 19

Index Hospitality Systems B.V.

Jobs & Working at Index Hospitality Systems B.V.

Index Hospitality Systems B.V.
View IT jobs

Wij, Index Hospitality Systems, zijn een innovatieve, professionele organisatie opererend in de wereld van hospitality, zowel binnen als buiten Nederland. Index bedenkt, koppelt en ontwikkelt automatiseringsoplossingen voor fast casual-, quick service-, gastronomie-, en hotel-restaurants.

The architects of hospitality zoals onze medewerkers van Index worden genoemd zien het als hun taak en missie om de gastronomie op alle vlakken verder te brengen. Dit doen zij door de beste en meest innovatieve oplossingen in de markt te bieden. Veel van onze medewerkers hebben een hart voor de horeca en het merendeel heeft tevens een horeca achtergrond.

Om een beeld te geven van het type automatisering, wat voorbeelden van het soort oplossingen dat wij bieden: reservering-, en keukenmanagementsystemen, tafelreserveringen, digitale menuboards, voorraadbeheer, receptuurmanagement, loyaltysystemen, personeelsbeheer en corporate databasemanagement. Wij denken na over de totaaloplossing van elke klant.

Voorbeelden van klanten van ons zijn: The Jane, sterrenrestaurant van Sergio Herman, Librije, sterrenrestaurant van Jonnie Boer, La Place, Hotel Okura, Hotel de LEurope, Izakaya, Mr Porter, Landal GreenParks, W Hotels, Burger King, Taco Bell, Five Guys, Jumbo Supermarkten, Amsterdam RAI.

Index Hospitality Systems B.V. Jobs > 2 IT jobs available
Experienced Software Tester QA in the Tilburg/Den Bosch area
Oisterwijk HBO Medior
Index Hospitality Systems B.V.
Experienced Full Stack .NET Developer medior/senior in the Oisterwijk area.
Oisterwijk MBO level 4 Medior/Senior
Index Hospitality Systems B.V.
View IT jobs