Job Vacancy System Cloud Engineer - Tilburg

Tilburg

Add Value IT Recruitment
  • Add Value IT Recruitment Company profile
  • HBO or higher
  • Medior level
  • Permanent contract
  • 40 hours p/w
Job saved in your favorites!
Job removed from your favorites!
Function description

As a System Cloud Engineer you are one step ahead when it comes to technology and this is what drives you. You will convince both customers and colleagues of your view on the Cloud. You will work proactively, show guts and do everything possible to support the customer optimally.

It is a consultancy that also has clients abroad. They simplify the IT architecture of companies and provide control over the entire infrastructure. They offer a pleasant workplace with enthusiastic, hardworking colleagues and are given all the space they need to excel.

read more

Company description Wij geloven in de kracht van een goed netwerk en goed huiswerk. Het loont om tijd te investeren in de zoektocht en het selectieproces, met als doel om de beste IT professionals voor de lange termijn te vinden. Wij opereren in een nichemarkt, met een focus op Microsoft Productivity (Office365, SharePoint, Dynamics en Azure). Onze jarenlange ervaring en specialisatie binnen Microsoft Recruitment zorgt ervoor dat wij de beste Microsoft Professionals kennen, de beste Microsoft vacatures kunnen aanbieden en daarbij ook de beste match kunnen maken voor beide partijen.

In onze beleving is de wereld van hit & run recruitment voorbij. De recruiter die gaat voor kwantiteit en iedere dag met een CV, die niet aansluit, aankomt gaat het niet meer redden. Slechte service en onethisch handelen, puur om de commissie op te strijken is niet meer van deze tijd.

read more

Contact person Add Value
Job saved in your favorites!
Job removed from your favorites!

Similar Jobs Cloud Engineer in Tilburg View all similar jobs
  1. ICTerGezocht.nl
  2. IT Jobs
  3. Tilburg