user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

What are you waiting for? Register and become king of your career!

Contact details

Visser en Van Baars B.V. https://cdn.ictergezocht.nl/werkgever_groot/8476/1c242a7f2c1a0d5f68ecc2d74a8e02d6/
Gustav Mahlerplein 76
1082MA Amsterdam Noord-Holland NL

0202402498
Visser en Van Baars B.V.
Rating: 8.5
Votes: 38

Visser en Van Baars B.V.

Gustav Mahlerplein 76, Amsterdam

Visser en Van Baars B.V.
  • Visser en Van Baars B.V.
  • Amsterdam
  • > 250 employees
  • 0202402498

Visser en Van Baars is d specialist in Business Intelligence recruitment. Wij geloven in de kracht van een specialisme. Met onze propositie meer weten van minder streven wij er naar om van grote toegevoegde waarde te zijn voor onze stakeholders. Wij zijn nuchter, gedreven en integer, met altijd als doel het leveren van optimaal resultaat.

Door de sterke toename van complexe data- en informatiestructuren speelt het belang van goed informatiemanagement een steeds grotere rol binnen het huidige ICT-landschap. Door te kiezen voor een duidelijke niche focus, Business Intelligence en Databases, kan Visser Van Baars als geen ander inspelen op de behoefte van deze groei markt.

Onze Recruitment Consultants zijn ervaren en getraind om alles te weten van hun niche en treden dan ook op als inhoudelijk sparringpartner voor zowel opdrachtgever als kandidaat als het gaat om Business Intelligence Database vraagstukken en ontwikkelingen. Wij geloven dat inhoudelijke kennis cruciaal is om een betere match te maken en geven op deze manier nadere invulling aan het begrip maatwerk en kwaliteit. Met een combinatie van veel passie en markt kennis zijn wij altijd op zoek naar het optimale resultaat voor beide partijen.

Visser Van Baars heeft bij elkaar tientallen jaren ervaring met het bemiddelen van Business Intelligence en Database specialisten; voor zowel vaste als interim functies. Wij zijn trots om te kunnen zeggen dat wij, door onze visie trouw te blijven, ons bestand van tevreden terugkerende klanten steeds verder zien groeien en inmiddels de grootste Business Intelligence Database bemiddelaar zijn van Nederland.

Meer weten over VvB of onze werkwijze. Neem contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

T: 020 240 2498
E: info@visservanbaars.nl
W: www.visservanbaars.nl

Work at Visser en Van Baars B.V.? No IT jobs available
View IT jobs
  1. ICTerGezocht.nl
  2. IT companies
  3. Amsterdam