user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

What are you waiting for? Register and become king of your career!

Contact details

ITIS https://cdn.ictergezocht.nl/werkgever_groot/8126/70d7046b599e286290dcb1e001ff1bf2/
Zwolseweg 23
2994LB Barendrecht Zuid-Holland NL

+31613479853
ITIS
Rating: 9.6
Votes: 41

ITIS

Zwolseweg 23, Barendrecht

ITIS
View IT jobs

Wij zijn een middelgrote organisatie gevestigd in Barendrecht die integriteit en persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel heeft staan. Begonnen in 2007 zijn we nu een bedrijf met meer dan 50 medewerkers met de ambitie om in hetzelfde tempo verder te blijven groeien. En met de ambitie om onze klanten een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening te blijven bieden.

Een bedrijf is eigenlijk niets anders dan een verzameling medewerkers met een gemeenschappelijk doel. Daarom draait het bij ons om de mensen. Mensen die snappen dat als je je hele leven moet werken, dat werk dan ook maar beter leuk kan zijn. Mensen die ook snappen dat je je in deze technologische wereld zult moeten blijven ontwikkelen om aangehaakt te blijven. En mensen die inzien dat je het werk nooit alleen kunt doen; dat een groep prettige collegas om je heen een belangrijk aspect voor je werkvreugde betekent.

Wij begrijpen dat collegas een priv leven hebben. En dat de mensen om je heen ongewild deel uit maken van je werk. Van wat je doet, wanneer je het doet en met wie je dat doet. Daarom zijn onze bedrijfsfeestjes niet alleen voor jou alleen, maar ook voor je partner en eventuele kinderen. Zodat we elkaar allemaal kennen en er voor elkaar kunnen zijn.

Work at ITIS? 1 IT job available View filled
(Senior) Systeembeheerder - Detachering - 2.500 - 5.000 + auto van de zaak
Job saved in your favorites!
Job removed from your favorites!
ITIS - Barendrecht
3 filled IT jobs View vacant
Infrastructuur Engineer - Managed Services - Barendrecht (filled)
ITIS Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Waar je in ons Managed Services team voor diverse klanten aan de slag gaat en onderdeel bent van een laagdrempelige en informele IT ..
Inhouse Software Engineer .NET - Barendrecht (filled)
ITIS Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Waar je ons inhouse software development team komt versterken en onderdeel bent van een laagdrempelige en informele IT organisatie ..
.NET Developer - Randstad - Detachering (filled)
ITIS Wat zoeken wij? Wij zijn momenteel op zoek naar versterking voor onze core business: .NET ontwikkeling. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Waar je op ..
View IT jobs
  1. ICTerGezocht.nl
  2. IT companies
  3. Barendrecht