user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

What are you waiting for? Register and become king of your career!

Job Systeembeheerder

System administratorWindows
Elma BV
 • Elma BV
 • MBO level 3 or higher
 • Junior/Medior level
 • Permanent contract
 • 40 hours p/w
Function description Bij de internationale organisatie ELMA staat technologie centraal. In de eerste plaats besturingstechnologie en industriële automatisering , direct gevolgd door informatietechnologie. Want de interne IT is het fundament waarop elk systeem goed draait en waardoor de zeventig collega’s bij ELMA hun werk goed kunnen doen. Onderschat deze vacature Systeembeheerder in Soesterberg dan ook niet. Dit doet ELMA ook niet en dat zie je terug in de goede arbeidsvoorwaarden en prettig werkgeverschap.

Systeembeheerder


De vacature Systeembeheerder bij ELMA bv in Soesterberg daagt je uit om:
onze systemen goed te laten draaien. Je installeert, test, beheert en bewaakt onze systemen en servers en zorgt ervoor dat je zeventig collega’s altijd goed aan de slag kunnen. Je denkt met ze mee over hoe zij hun werk goed en gemakkelijk kunnen doen en helpt ze uit de brand als er problemen optreden in bijvoorbeeld software of de infrastructuur. Gedetailleerder betekent dit, dat jij:
 • dagelijks operationeel systeembeheer uitvoert;
 • veel bezig bent met werkplekbeheer, kantoorautomatisering, werkplekgerichte softwareondersteuning en technisch applicatiebeheer;
 • beheerprocedures en documentatie maakt en onderhoudt;
 • met leveranciers de levering van apparatuur afstemt;
 • soms ook ’s avonds en in de weekenden gebeld wordt (en dit niet erg vindt);
 • IT-ontwikkelingen op de voet volgt en deze inzet ter verbetering als je daar kans toe ziet.

ELMA bv: jouw nieuwe werkgever?
ELMA bv is ruim 75 jaar geleden begonnen als reparatie- en revisiebedrijf van elektrische motoren en generatoren. In de loop der jaren is ELMA uitgegroeid tot een omvangrijke organisatie met ruim zeventig medewerkers en drie businessunits: Systems, Components en Services en met een vestiging in Roemenië. Een grote jongen dus, met een groot hart voor zijn medewerkers. Niet alleen technologie staat centraal, jij staat dat ook. Er wordt vertrouwd op jouw expertise. ELMA bv ziet je graag doorgroeien, zowel als persoon als in je baan en bied je daar met opleidingen alle kansen toe. Dit gebeurt binnen een ontspannen en vriendelijke werksfeer met technische mensen onder elkaar. Je collega’s bij ELMA zijn net zo technisch onderlegd als jij en nemen je graag op in een informeel, gemoedelijk en hardwerkend team. Work hard, play hard.

Deze vacature Systeembeheerder bij ELMA bv in Soesterberg biedt (o.a.):
 • een fulltime dienstverband met een passend salaris en écht goede secundaire voorwaarden;
 • een goede sfeer binnen het team van enthousiaste en leuke collega´s;
 • een werkomgeving waarin technologie én mensen centraal staan;
 • alle kans om te groeien, zowel persoonlijk als in je baan.

Het hoofdkantoor van ELMA bv in Soesterberg: jouw nieuwe werkplek?
De ideale Systeembeheerder woont in de regio Soesterberg. Vanuit Amersfoort, via de A28, is het nét een kwartier rijden. Kom je vanuit Utrecht, dan rijd je via de N237 binnen twintig minuten naar Soesterberg. Veenendaal, Houten en Nieuwegein liggen op een half uur rijafstand.

read more

Requirements De ideale Systeembeheerder brengt mee:
 • hbo-niveau (sowieso een afgeronde mbo-opleiding Informatica of ICT, niveau 4);
 • minimaal 2 jaar werkervaring als Windows Systeembeheerder, waarbij je net zoveel ervaring hebt opgedaan met het werken met diverse Microsoft-producten, zoals Windows Server 2016, Windows 10, Office 365 en Sharepoint 2016 en SQL 2016 Server;
 • kennis van firewalls,(wifi) routers en VPN verbindingen;
 • ervaring met technisch applicatie beheer van ERP-systeem Exact Globe en Synergy Enterprise;
 • ervaring met het programmeren van SQL query’s;
 • een rijbewijs.

Niet alleen je kennis en ervaring zijn belangrijk voor ons. Net zo belangrijk vinden wij jouw persoonlijke kwaliteiten. Onze ideale systeembeheerder is leergierig, integer, klantgericht en steengoed in Nederlands en Engels.

read more

Company description ELMA is de dienstverlener op het gebied van elektrische aandrijf- en besturingstechniek en uitgegroeid tot een omvangrijke organisatie met ruim 70 medewerkers, die actief is met 3 businessunits; Projects, Sales en Services, en een vestiging in Roemenie. ELMA is onder andere succesvol actief in de marktsegmenten off-shore, maritieme installaties, hijs- en hefmiddelen, amusement- en de energiesector.

read more

Salary info Salary negotiable
Systeembeheerder
Rating: 7.9
Votes: 26

 1. ICTerGezocht.nl
 2. IT Jobs
 3. Soesterberg