user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Job Test Engineer

in Heerhugowaard

sQout
  • sQout
  • HBO or higher
  • Medior level
  • Permanent contract
  • 32 - 40 hours p/w
Function description

Deze baan is ideaal voor liefhebbers van techniek. Samen met de leden van je Scrumteam richt jij je op (geautomatiseerd) testen en regressietesten. In een later stadium komt ook de implementatie aan de beurt. In het kader van leren van en leren aan coach jij je Scrumteam bij het opzetten van het juiste type test. Als het tijd is voor de acceptatietest met de end-users ben je van de partij met deskundige adviezen. Dit doe je met verve, want je bent een liefhebber van techniek en testen. Testen automatiseren, model based testen, modellen ontwerpen en onderhouden, de juiste test kiezen, je draait je hand er niet voor om.

read more

Requirements

HBO werk en denk niveau
Fitnesse en Selenium zijn bekenden van je (of bereid dit te leren)
Ervaring met Agile werken in een Scrumteam 
Je hebt ervaring met SQL en XML

read more

Company description

Het streven van dit bedrijf is om het functioneren van ondernemers van een bepaalde branche zo eenvoudig mogelijk te maken door het ontwikkelen van software die daar aan bijdraagt. Het werk dat jij en je collega´s doen verlicht de werkdruk van ondernemers. Denk daarbij bijvoorbeeld aan administratie. Goede software kan het verschil betekenen tussen nog een paar uur moeten werken of wat meer privéleven hebben. Prachtig toch als je collega´s en jij daar aan kunnen bijdragen.

Op dit moment heb je een slordige 150 collega´s, maar het gaat om een groeiend bedrijf. Je bent echter beslist geen nummer. Lunchen doen jullie in het restaurant dat bij de zaak hoort. Er is een maandelijkse borrel die bij goed weer wordt vervangen door een barbecue. Iedere maand komt iedereen bijeen voor een uitgebreide bedrijfsupdate, waarbij aandacht is voor de koers van het bedrijf en een paar collega´s vertellen wie ze zijn en wat precies hun taak is. Eén keer per jaar wordt er een award uitgereikt aan een paar werknemers die het extra goed gedaan hebben.
De bereikbaarheid van deze zaak in Heerhugowaard is uitstekend, zowel met de auto als met openbaar vervoer. Je werkt op loopafstand van een treinstation.

read more

Salary info Gross € 2,000 - € 5,000 p/m
Test Engineer
Rating: 7.0
Votes: 12

  1. ICTerGezocht.nl
  2. IT Jobs
  3. Heerhugowaard