user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

What are you waiting for? Register and become king of your career!

Job Senior .NET Developer Automotive C# ASP.Net Azure

Software Developer.NETSQL
CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V.
  • HBO or higher
  • Medior/Senior level
  • Permanent contract
  • 40 hours p/w
Function description Jij als ervaren software developer gaat hier aan de slag om middels .NET volwassen software te ontwikkelen voor bekende automerken, dealers en fabrikanten. Zij vragen om geavanceerde webapplicaties en software services gericht op het weergeven van data stromen. Je gaat aan de slag in een van de Scrum teams en bedenkt samen met je team oplossingen, ontwerpt nieuwe applicaties en toepassingen, denkt na over de architectuur van de software en het belangrijkste: je zorgt voor de toekomstbestendigheid van de vele software systemen en pakketten.
De senior titel draag jij met trots en je werkt niet alleen met zeer ervaren collega's, ook krijg jij de ruimte om junioren te begeleiden mocht jij daar open voor staan. Het is hier niet van 9 tot 5 achter je computer zitten, maar af en toe thuiswerken of flexibel beginnen is zeker mogelijk en daarnaast worden er vele dev activiteiten georganiseerd.
Kernwoorden: C#.NET, ASP.NET, WPF, MS SQL, Microsoft Azure, 

read more

Requirements - Je hebt bij voorkeur een MBO/HBO/WO diploma richting software development of IT;
- Je hebt minimaal 5 jaar ervaring met C#, ASP.NET, SQL;
- Je bent back-end georiënteerd maar je kunt ook overweg op de front-end;
- Je verdiept je graag in nieuwe technieken en past deze toe binnen de teams;
- Je hebt zelfstandig software kunnen ontwikkelen, van ontwerp tot realisatie;
- Je weet af van Azure Cloud, TDD, MVC, Scrum, Jira, WCF, WPF, PaaS.

read more

Company description Het betreft een groot op Microsoft gericht softwarebedrijf met ongeveer 150 fte in Nederland en er wordt hier software gemaakt voor onder ander de Automotive branche. Van digitale automatisering tot aan tijdregistratie systemen en van tracking software tot aan voorraad meetsystemen. Het bedrijf werkt voor bekende automerken en is internationaal georiënteerd. Developers werken hier omdat er veel geïnvesteerd wordt in het personeel en er een ontzettend mooi salarishuis is ingericht dat makkelijk kan concurreren met vele andere softwarebedrijven!

read more

Salary info Salary negotiable
Senior .NET Developer Automotive C# ASP.Net Azure
Rating: 9.4
Votes: 44

  1. ICTerGezocht.nl
  2. IT Jobs
  3. Haarlem