user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Job PHP programmeur met OO-skills, Symfony, hands-on-mentaliteit

in Hoogeveen

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V.
  • HBO or higher
  • Junior level
  • Permanent contract
  • 24 - 40 hours p/w
Function description

Jouw collega's op de afdeling zijn echte developers, die graag de uitdaging aangaan en ondertussen ook erg amicaal zijn. Dit komt de sfeer ten goede en stimuleert jou ook om te kijken naar nieuwe manieren van werken. De positie is zowel front-end, back-end als full-stack maar dat is ook afhankelijk van waar jouw specialiteit en passie ligt. Ben je kritisch naar wat jij zelf produceert en kan jij de code van jouw buurman doorgronden en waar nodig opbouwende kritiek geven? En werk je graag aan innovatieve applicaties? Dan is dit een functie die bij jou past!

Naast een super leuk team en technisch zeer relevante uitdagingen zijn ook de arbeidsvoorwaarden hier fantastisch. Een goed salaris, 13de maand en reiskosten zijn gedekt.

read more

Requirements

- Je hebt HBO werk en denk niveau of MBO met een goed pakket aan ervaring
- Je hebt ervaring met PHP en eventueel .Net
- Je hebt kennis van Git en Symfony
- Ervaring met Continuous Integration
– Hands-on-mentaliteit en de wil om steeds te innoveren

read more

Company description

Een van de grotere spelers binnen het belasting wereldje in Nederland. De markt waarin zij werken is continue aan het innoveren en dat zorgt ervoor dat dit bedrijf een innoverende mindset heeft om de concurrentie voor te blijven. Dit resulteert in de vrijheid om nieuwe technieken toe te passen en een gezonde, uitdagende omgeving om in te werken. Er wordt veel gewerkt met PHP maar sommige projecten vragen ook .Net ervaring, zowel front-end als back-end maar als jij de voorkeur hebt voor een van de twee is dat zeker geen probleem. 

read more

Salary info Salary negotiable
PHP programmeur met OO-skills, Symfony, hands-on-mentaliteit
Rating: 7.2
Votes: 27

  1. ICTerGezocht.nl
  2. IT Jobs
  3. Hoogeveen