user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Job MS CRM D365 specialist gezocht projectenbedrijf Gelderland

in Wageningen

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V.
  • HBO or higher
  • Medior level
  • Permanent contract
  • 40 hours p/w
Function description

Wij zoeken een divers iemand met een functionele achtergrond en minimaal enkele jaren MS CRM implementatie ervaring. We zoeken iemand die het voortouw neemt, maar geen projectleider. Iemand die de requirements opneemt en kan vertalen naar functionaliteit. Iemand die een team developers in het binnen- en buitenland van de juiste instructies en functionele specificaties kan voorzien.  Iemand die ervaring heeft met de valkuilen bij implementaties en daarop anticipeert.

Is dit een functie in de detachering? Nee. Het betreft een vacature met een vaste standplaats maar je krijgt er wel een lease auto en laptop voor je klantbezoeken.

Deze organisatie werkt met innovatieve grote klanten en werken dus ook met de nieuwste technieken. In deze functie krijg je steeds meer te maken met cloud computing dus als je ervaring hebt of wilt krijgen met Office 365 en Azure is dit echt een mooi bedrijf om je volgende stap te maken. Daarnaast is er veel ruimte voor persoonlijke groei en betalen ze hun medewerkers bijzonder goed. Al met al dus een fijne en rendabele organisatie om voor te werken.

read more

Requirements

- Je hebt minimaal een afgeronde opleiding op HBO niveau
- Je hebt minimaal 5 jaar MS CRM
Bij voorkeur ook met Office 365
- Je bent communicatief vaardig en kan goed luisteren
- Je kan goed zelfstandig werken
- Je bent in het bezit van rijbewijs B

read more

Company description

Met een groep van gedreven professionals is deze middelgrote en groeiende organisatie in staat om Microsofte gerichte software projecten uit te voeren voor een grote groep klanten in de technische branche. Door het aanbieden van standaardpakketten gecombineerd met complete maatwerktrajecten onderscheid deze organisatie zich van vele anderen. Deze gegronde manier van werken bespaart organisaties veel kosten en kopzorgen en zorgt ervoor dat de klantenkring steeds verder wordt uitgebreid.

De organisatie telt nu 30 medewerkers waarvan een aantal ontwikkelaars intern zitten en het overgrote deel is functioneel of technisch consultant wat hoofdzakelijk bij de klant zit. Er heerst een informele sfeer in de organisatie en een grapje wordt hier zeker gewaardeerd. De organisatie is gesitueerd midden in Gelderland en haar klanten zijn veelal gevestigd in midden en west Nederland.

Het bedrijf kent zeer professionele werkethiek met veel kennisdeling, omarmt het nieuwe werken, geeft medewerkers veel ruimte tot zelfontplooiing en kent een zeer laag verloop aan personeel.

read more

Salary info Salary negotiable

Boven marktconform
MS CRM D365 specialist gezocht projectenbedrijf Gelderland
Rating: 8.6
Votes: 26

  1. ICTerGezocht.nl
  2. IT Jobs
  3. Wageningen