user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

What are you waiting for? Register and become king of your career!

Job Systeembeheerder

System administrator
Personato Werving en Selectie
 • Personato Werving en Selectie
 • MBO level 4 or higher
 • Medior/Senior level
 • Permanent contract
 • 40 hours p/w
Function description Het mooie aan de functie als Systeembeheerder bij Mifa Aluminium is dat je niet alleen Systeembeheerder bent. Jij bent veel meer. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de verschillende systemen, netwerken, applicaties, servers en security. Vanzelfsprekend doe jij dit niet alleen. Samen in een team met twee ervaren Systeembeheerders en je IT Manager sta je aan de basis voor het functioneren van de operaties bij Mifa Aluminium. Dit brede takenpakket brengt veel variatie met zich mee, maar ook verantwoordelijkheid én uitdaging. Daar moet jij de juiste persoon voor zijn! Durf jij de uitdaging aan?
Daarnaast is het belangrijk dat jij degene bent die de juiste prioritering weet te leggen, waarbij je soms een stapje terug moet doen om het grote geheel te kunnen overzien. Misschien nóg wel belangrijker is het feit dat jij communicatief vaardig bent. Jij bent degene die schakelt met je collega’s uit je team, software leveranciers, externe consultants en ook met collega’s uit de productie zelf. Ook zal je naast de eigen systemen/applicaties ook applicaties bedienen van zusterbedrijven (Mifa Aluminium is onderdeel van Aalberts Industries N.V.).
Daarnaast behoren de volgende punten ook tot jouw werkzaamheden:
 • Je bijdrage leveren aan het maken van een blauwdruk om over te kunnen gaan op een nieuw ERP-systeem;
 • Het verbeteren van documentatie + optimalisatie van processen;
 • Het ontwikkelen van het Mobile Device Management.

read more

Requirements Om optimaal te presteren én het goed naar je zin te hebben bij Mifa Aluminium is het belangrijk dat je geïnteresseerd bent om te werken voor een toonaangevend productiebedrijf. Je kunt zelfstandig werken en kan goed omgaan met productiedruk, stress en snel wisselende omstandigheden. Ook vind jij het niet erg als collega’s je ‘storen’ met vragen, hier raak jij niet door afgeleid! Wat werken bij Mifa nog meer zo leuk maakt? Jij wordt gestimuleerd in je ondernemendheid en wil om nieuwe dingen te proberen. Dit ziet men bij Mifa Aluminium écht als een toegevoegde waarde!

Verder ben jij dé nieuwe Systeembeheerder bij Mifa Aluminium als je:
- Over HBO werk- en denkniveau beschikt + een afgeronde MBO of HBO opleiding richting ICT;
- Minimaal 5 jaar werkervaring hebt als Systeembeheerder, bij voorkeur in een productieomgeving;
- Goed kan communiceren en de wil hebt om uitdagingen zo efficiënt mogelijk aan te pakken;
- Kennis hebt van Windows Server en VMware omgevingen;
- Kennis hebt van Azure, Office 365 en Sharepoint is een pré;

read more

Company description Mifa Aluminium in Venlo is een internationaal opererende producent van aluminium precisie extrusie profielen. Bij Mifa werken ca. 300 medewerkers, verdeeld over Nederland, Duitsland en Frankrijk. De klanten van Mifa zijn internationaal actief en verdeeld over diverse branches waaronder de Aerospace en Automotive.Mifa biedt hun klanten ongekende mogelijkheden op het gebied van extrusie. Mede hierdoor biedt Mifa een zeer uitdagende werkomgeving voor (technische) professionals. Als je binnenloopt bij Mifa kom je in een mooie, frisse en vooral moderne omgeving terecht. Wanneer je vervolgens doorloopt naar de productie word je gelijk enthousiast van de omvang van het bedrijf! Verschillende hallen waar ieder zijn specialisme heeft, met een super modern en geautomatiseerd machinepark. Kortom, Mifa biedt jou een internationale high tech werkomgeving waarin je aan uitdagende precisieproducten werkt. En waarbij je vooral ook op een plezierige manier aan het werk bent met gemotiveerde collega's in een snel schakelende omgeving. Ook niet onbelangrijk om te weten: als je zelf echt wil, dan krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. In dat geval investeren ze graag in jou.

read more

Salary info Salary negotiable

Je komt bij Mifa te werken in een prettige werkkring in een open en informele bedrijfscultuur. Verder heb je als Systeembeheerder veel verantwoordelijkheid, afwisseling en vrijheid. Bij Mifa werk je binnen de CAO Metalelektro. Uiteraard staat er een marktconform salaris tegenover en prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 27 vakantiedagen.

read more

Systeembeheerder
Rating: 8.0
Votes: 41

 1. ICTerGezocht.nl
 2. IT Jobs
 3. Venlo