user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

What are you waiting for? Register and become king of your career!

Contact details

Vilans, In voor Zorg
Catharijnesingel 47
3514HX Utrecht Utrecht NL

Vilans, In voor Zorg
Rating: 7.7
Votes: 2

Vilans, In voor Zorg

Catharijnesingel 47, Utrecht

Met zorg werken aan kwaliteit van leven?
Vilans is ht onafhankelijke kenniscentrum voor langdurende zorg. Op ons kantoor in hartje Utrecht werken zon 150 mensen. Samen met het veld ontwikkelen en verspreiden we praktijkgerichte kennis en verrassende oplossingen die de langdurende zorg helpen verbeteren. Waarom we dat doen? Zo kunnen we samen de kwaliteit van leven verbeteren voor mensen die langdurende zorg nodig hebben. Wij zijn er voor de ouderenzorg, gehandicaptenzorg, de zorg voor chronisch zieken en de thuiszorg.

Maak bij Vilans jouw ambities waar
Vilans is de organisatie waar je kunt bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van leven van kwetsbare ouderen, mensen met een beperking of chronische ziekte. Je werkt aan oplossingen voor actuele maatschappelijke vraagstukken. Dat doe je in vernieuwende projecten die blijvende verbeteringen in de praktijk opleveren. Er is ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Stimuleringsprogramma In voor zorg!
In oktober 2009 startte Vilans samen met het Ministerie van VWS het nieuwe stimuleringsprogramma In voor zorg! voor organisaties actief in verpleging- en verzorging van ouderen, gehandicaptenzorg, thuiszorg en langdurende ggz. Het programma In voor zorg! helpt deze organisaties in de langdurende zorg in te spelen op de vele ontwikkelingen. Denk bijvoorbeeld aan de steeds krappere arbeidsmarkt, economische druk en het daarmee samenhangende overheidsbeleid. Meedoen aan In voor zorg! moet sterkere, klant- en vraaggerichte organisaties opleveren. Hoe bereiken we dat? Organisaties die meedoen, stimuleren de bestaande verbeteractiviteiten in de eigen organisatie en vullen deze aan. In voor zorg! ondersteunt instellingen met kennis, instrumenten om bewezen goede voorbeelden te starten en door te voeren en inzet van een eigen In voor zorgmedewerker. Het op maat invoeren van kennis in de praktijk staat centraal. In voor zorg! zet kennis uitwisselen en delen hoog op de agenda van alle betrokken in de langdurige zorg en biedt op termijn scholing en training voor de deelnemers.
ICT-toepassingen spelen een belangrijke rol bij de uitvoering van het programma In voor zorg. Voor relatie- en accountmanagement gebruiken we een CRM-systeem van Efficy. Voor kennismanagement en e-learning moeten we nog een specifiek systeem kiezen. De tools voor kennismanagement en e-learning zijn van groot belang voor In voor zorg!, omdat deze het uitwisselen van kennis en ervaringen tussen alle betrokken instellingen ondersteunen. Bovendien bieden die tools een infrastructuur voor de inhoudelijke rapportages over de vele verschillende trajecten die in het kader van In voor zorg! bij zorginstellingen starten. Kennismanagement- en e-learningtools dienen dus zowel een ontwikkel- als een rapportagedoel. De te kiezen tools zullen gekoppeld worden aan de In voor zorg-website

Work at Vilans, In voor Zorg? No IT jobs available View filled
4 filled IT jobs
Webontwikkelaar 32 - 36 uur (filled)
Met zorg werken aan kwaliteit van leven? Vilans is hét kenniscentrum voor mensen die langdurende zorg bieden. Wij voorzien hen van praktijkgerichte kennis zodat we ..
Programmamedewerker CRM en databaseontwikkeling (vacaturenr. 4409) (filled)
Taken Als medewerker CRM en databaseontwikkeling werk je vanuit het programmabureau. Je bent verantwoordelijk voor het juiste gebruik van het CRM-systeem Efficy en je doet ..
Demand Manager (filled)
De Demand Manager ondersteunt de Informatiemanager in het maken van praktische afspraken over de ontwikkeling en uitvoering van ICT. De Demand Manager binnen Vilans zorgt ..
Manager Informatiemanagement (filled)
Maak bij Vilans jouw ambities waar Het z?n de mensen van Vilans die deze ambitie waarmaken. Z? zorgen ervoor dat Vilans b? mensen en organisaties die langdurende zorg bieden ..
View IT jobs
  1. ICTerGezocht.nl
  2. IT companies
  3. Utrecht