user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

What are you waiting for? Register and become king of your career!

Contact details

Lukkien BV https://cdn.ictergezocht.nl/werkgever_groot/180/5c3c41f8ea27ed4e44f42733cd663368/
Copernicuslaan 15-17
6716BM Ede Gelderland NL

0318 698000
Lukkien BV
Rating: 9.0
Votes: 3

Lukkien BV

Copernicuslaan 15-17, Ede

Lukkien BV
  • Lukkien BV
  • Ede
  • 51 - 250 employees
  • 0318 698000

Over Lukkien
Lukkien is de communicatiecampus van Nederland omdat we alle disciplines onder n dak hebben en daardoor volledig cross mediaal opereren. Dagelijks werken ca. 225 mensen, verspreid over de afdelingen Digital, Photography Graphic Design, Audiovisual CGI, voor de meest uiteenlopende en grote merken. Bij Lukkien staat de klant altijd op nr. 1. Vol energie gaan we voor het beste resultaat en behaalde successen vieren we graag.

Work at Lukkien BV? No IT jobs available View filled
23 filled IT jobs
Senior Engineer IT (filled)
Lukkien BV Wat ga je doen? Als Senior Engineer Digital geef je leiding aan 1 fte en ben je eindverantwoordelijk voor de on-premise hosting en cloudhosting. Je hebt een nauwgezette ..
Creatieve en innovatieve IA / UX designer; Lukkien te Ede (filled)
Lukkien BV Lukkien is voor de afdeling Digital op zoek naar een creatieve en innovatieve IA/UX designer. Verantwoordelijkheden Je hebt oog voor interface design en usability en kent ..
Pragmatische iOS developer; voor klant in Noord-Holland (filled)
Lukkien BV Lukkien is voor de afdeling Digital op zoek naar een gedreven en pragmatische iOS developer, die beschikt over professionele kennis en een kritische blik. ..
Breed inzetbare .NET / Sitecore developer; Lukkien te Ede (filled)
Lukkien BV Lukkien is voor de afdeling Digital op zoek naar een gedreven en breed inzetbare .NET/ Sitecore developer die beschikt over uitgebreide inhoudelijke kennis en een kritische ..
Gedreven Django / Python developer; Lukkien te Ede, fulltime (filled)
Lukkien BV Lukkien is voor de afdeling Digital op zoek naar een gedreven en breed inzetbare Django / Python developer die beschikt over uitgebreide inhoudelijke kennis en een kritische ..
Django / Python Developer (filled)
Lukkien BV Lukkien is voor de afdeling Digital op zoek naar een gedreven en breed inzetbare Django/ Python developer die beschikt over uitgebreide inhoudelijke kennis en een kritische ..
IOS developer gezocht; Lukkien te Ede (filled)
Lukkien BV Lukkien is voor de afdeling Interactive op zoek naar een gedreven en pragmatische iOS developer, die beschikt over professionele kennis en een kritische blik. ..
Android developer gezocht; Lukkien te Ede (filled)
Lukkien BV Lukkien is voor de afdeling Interactive op zoek naar een gedreven en pragmatische Android developer, die beschikt over professionele kennis en een kritische blik. ..
Lukkien in Ede zoekt: Django/Phyton Programmeur (filled)
Lukkien BV In deze functie op de Interactive-afdeling ben je betrokken bij het gehele ontwikkeltraject van websites, waarbij jouw focus op het ontwikkelen van de back-end en het CMS ..
Lukkien in Ede zoekt: Senior Project Manager Online (filled)
Lukkien BV Jij staat door ervaring stevig in jouw schoenen en met jouw scherpe blik ben je analytisch en kritisch. Daarnaast ga je oplossingsgericht te werk met een positieve ..
Lukkien in Ede zoekt: front-end webdeveloper (filled)
Lukkien BV In deze functie op de Interactive-afdeling ben je betrokken bij het gehele ontwikkeltraject van websites, waarbij jij je focust op het implementeren van de front-end, ..
Lukkien in Ede zoekt: Digital Designer (filled)
Lukkien BV Als designer pur sang met oog voor interface design en usability ontwerp je soms websites en andere interactieve applicaties in een verrassende eigen stijl, maar kun je ..
Lukkien in Ede zoekt: PHP programmeur/developer (filled)
Lukkien BV In deze functie op de Interactive-afdeling ontwikkel je e-commercewebsites, maatwerkwebapplicaties en implementeer je e-mailmarketingcampagnes voor kleine en grote klanten. ..
Lukkien in Ede zoekt: Senior .NET developer! (filled)
Lukkien BV In deze functie op de Interactive-afdeling ben je betrokken bij ontwerp, bouw en beheer van maatwerkapplicaties, waarbij jij je focust op de ontwikkeling van slimme, ..
Service Operator (filled)
Lukkien BV LUKKIEN is voor de afdeling Interactive op zoek naar een service operator met passie voor interactieve projecten. De service operator is verantwoordelijk voor het primaire ..
(Senior) Projectmanager New Media (filled)
Lukkien BV Voor de afdeling Interactive zoekt LUKKIEN een gemotiveerde, pragmatische (senior) Project Manager. Wij zoeken een persoon die door ervaring stevig in de schoenen staat, een ..
Creatieve Allround Webdeveloper (filled)
Lukkien BV Voor de afdeling Interactive zoekt LUKKIEN een creatieve doorzetter die het een uitdaging vindt de grenzen van techniek te verkennen. Verantwoordelijkheden: Je gaat werken..
Gedreven Database Administrator (DBA) (filled)
Lukkien BV Voor de afdeling Interactive zoekt LUKKIEN een gemotiveerde Database Specialist / Administrator (DBA). Wij zoeken een ervaren professional die zijn weg in databasestructuren ..
Creatieve en innovatieve Flash programmeur (filled)
Lukkien BV Verantwoordelijkheden als Flash Programmeur: Als Flash Programmeur bouw je websites en andere interactieve applicaties vanuit het niets, ook kan je bestaande applicaties ..
Gedreven PHP programmeurs (filled)
Lukkien BV Voor de afdeling Interactive zoekt LUKKIEN twee gemotiveerde (en breed inzetbare) PHP Programmeurs die over professionele kennis en een kritische blik beschikken. ..
(Afstudeer)stage ICT (filled)
Lukkien BV Ben je als onder meer Systeembeheerder op zoek naar een (afstudeer)stage op ICT gebied? Die kans biedt LUKKIEN jou aan! Bij interesse stuur je jouw voorstel met je CV, de ..
Breed inzetbare Systeembeheerder (filled)
Lukkien BV De kerntaken van deze functie als Systeembeheerder bestaan uit het installeren en onderhouden van servers en netwerken. Je biedt ondersteuning op de werkplekken, waar zo goed ..
View IT jobs
  1. ICTerGezocht.nl
  2. IT companies
  3. Ede