user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Job SAP Applicatiebeheerder HR/Payroll

in Petten

Nuclear Research and Consultantcy Group
 • Nuclear Research and Consultantcy Group
 • HBO or higher
 • Medior level
 • Permanent contract
 • 40 hours p/w
Function description NRG (Nucleair Research and consultancy Group) is een internationaal opererende nucleaire dienstverlener. De onderneming produceert isotopen, verricht nucleair technologisch onderzoek, is consultant op het gebied van veiligheid en betrouwbaarheid van nucleaire installaties en dienstverlener in stralingsbescherming. Voor overheden wordt onderzoek gedaan om kennis over nucleaire technologie te ontwikkelen. Wij zijn gevestigd in Arnhem en Petten. Het team werkt vanuit de vestiging in Petten.

De afdeling Information Technology Services (ITS) is verantwoordelijk voor het ontwikkelen, leveren en beheren van informatie en technologie diensten die de doelstellingen van NRG helpen realiseren. De afdeling bestaat uit twee teams: Information Services (IS) en Technology Services (TS). Voor het team IS zoeken we een SAP Applicatiebeheerder.

NRG maakt voor de ondersteuning van haar bedrijfsprocessen gebruik van zowel standaard ERP pakketten als maatwerk applicaties. SAP ondersteunt in belangrijke mate de bedrijfsprocessen.
NRG heeft SAP 'op maat' geïmplementeerd en voorzien van wijzigingen waar nodig. Zowel de standaard als de maatwerk applicaties dienen nu en in de toekomst de bedrijfsprocessen optimaal te ondersteunen. De SAP applicatie beheerder HRM is er verantwoordelijk voor dat de applicatie beschikbaar is binnen de gestelde normen en 'up to date' is qua functionaliteit. 

Ben jij een proactieve SAP beheerder, met veel kennis van HR/Payroll, die SAP vragen vanuit de business goed weet te vertalen in praktische oplossingen? Solliciteer dan op de functie: 

SAP Applicatiebeheerder HR/Payroll (40 uur Petten)
(N2018037/ITS)

Wat ga je doen?

Als SAP applicatiebeheerder HR/Payroll beheer je de SAP modules PA, OM en PY. In de praktijk zorg je samen met de gebruikers ervoor dat de door jou ondersteunde processen optimaal blijven verlopen. Je beheert de autorisatie van gebruikers en organiseert gebruikers- en/of beheerders overleggen. Je adviseert de gebruikers over nieuwe mogelijkheden in SAP, vertaalt aan de hand van requirements, de consequenties van een proceswijziging in de juiste instellingen van het systeem en implementeert conform ITIL processen. Je ontwikkelt, levert en beheert de beheerdocumentatie. Voor de eindgebruikers inventariseer je de opleidingsbehoeften en realiseer je passende gebruikersbegeleiding. Je adviseert bij verstoringen en speelt een rol bij het oplossen hiervan. Binnen projecten vervul je de rol van kennisdrager en specialist op het gebied van HR/Payroll en adviseer je vanuit specifieke expertise over het opstellen van eisen en wensen bij nieuwe of aangepaste producten. 

read more

Requirements Wat breng je mee?
Je beschikt over een HBO/universitair werk- en denkniveau. Je hebt minimaal drie jaar ervaring als Applicatiebeheerder SAP HR/Payroll en kennis van en ervaring met personeels- en payroll processen. Je hebt kennis van de werking van looncomponenten en ervaring met het lezen en schrijven van rekenregels. Het lezen en debuggen van ABAP code is voor jou geen probleem. Daarbij beschik je over goede communicatieve vaardigheden en over een goed analytisch denkvermogen waarbij je doelgericht te werk gaat. In de organisatie weet je gemakkelijk je weg te vinden met oog voor klantgerichtheid, kwaliteitsbewustzijn en een planmatige aanpak. 

Je bent een prettige collega die duidelijk kennis van zaken heeft en die de taal van de business spreekt. 

Het is een pré wanneer je over kennis beschikt van ABAP, autorisaties, workflows en de SAP module CATS. 

Wij bieden
Wij bieden een zelfstandige functie in een groeiend team met ambitie, in een omgeving met een hoog kennisniveau. NRG beschouwt mensen als hun belangrijkste kapitaal.

Dit uit zich in:
 • marktconform salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring;
 • tijdelijk dienstverband van één jaar, met uitzicht op verlenging
 • 6,3% eindejaarsuitkering en 8% vakantietoeslag;
 • minimaal 27 vakantiedagen en 12 dagen ADV dagen bij een fulltime dienstverband;
 • tegemoetkoming in de reiskosten voor woon-werkverkeer per eigen vervoer of OV;
 • ruime mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en te groeien in je loopbaan.

Informatie/solliciteren
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Tim Hooglugt, Corporate Recruiter, te bereiken via telefoonnummer 06-23175390 of via e-mail: via the button "Apply now" on this page. Solliciteren kan via de 'Solliciteer' button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Vacature, Petten, Fulltime, Software ontwikkeling, ICT expert.

read more

Salary info Salary negotiable
SAP Applicatiebeheerder HR/Payroll
Rating: 7.6
Votes: 30

 1. ICTerGezocht.nl
 2. IT Jobs
 3. Petten