Vacature Senior Java backend-Developer - Den Bosch

Den Bosch

Your Talent Agency
 • Your Talent Agency Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Wil jij aan de basis staan van het opzetten van de hypotheekketen van een grote bank Voel jij je thuis op een afdeling met 8 scrum teams? Wil je je nog verder ontwikkelen als Java developer?

Als Java developer bij onze klant duik jij in innovaties die de hypotheekdienstverlening voor de klanten, adviseurs en medewerkers versnellen, verbeteren en vereenvoudigen. Dankzij jou heeft onze klant een wendbaar applicatielandschap dat aan de backend op-en-top functioneert.

Bij onze klant ontwikkelen we een deel van onze responsive webapplicaties zelf. Jij speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling en architectuur voor de backend services.. Als Java developer ontwerp, bouw, test, beheer en documenteer je API's, die er achter de schermen voor zorgen dat verschillende applicaties met elkaar kunnen communiceren. Dit ontwikkel je binnen ons Business Services Platform gebasseerd op de principes van microservices. We zitten in de transitie naar container en cloudtechnologie middels Kubernetes. Je kunt hierin een wezenlijke bijdrage leveren. Vanuit je rol heb je oog voor requirements, architectuur maar ook voor applicatie beheer.

In een multidisciplinair scrumteam werk je aan projecten die passen bij jouw ervaring, interesses en achtergrond. Om je werk goed te kunnen doen heb je regelmatig contact met je product owner en je collega's uit de business zoals merk vertegenwoordigers en adviseurs om de wensen van de gebruikers helder te krijgen. Die vertaal je samen met je collega's naar slimme technische oplossingen. 

Hier kom je te werken
Jij gaat werken bij een van de scrumteams van de value-organisatie. Jouw team ontwikkelt applicaties die nodig zijn om veranderingen in de business te realiseren en implementeren op het gebied van betalen, wonen, finance en risk, en klantrelaties. Ook zelf zijn we volop in ontwikkeling. Zo beland je midden in de transitie naar DevOps-teams en krijg je de kans om mee te denken over verbetering en verandering. Hoewel je standplaats Den Bosch is, kan het zijn dat je ook regelmatig thuis of op onze locatie in Utrecht werkt.

lees meer

Functie-eisen Jouw kwaliteiten
Een ervaren professional met een flinke dosis lef en een aanstekelijke teamspirit. Dat ben jij in een notendop. Daarnaast beschik je over een kritische blik, het vermogen om complexe problemen te analyseren en de vindingrijkheid om eenvoudige creatieve oplossingen te bedenken. Als senior Java developer overzie jij het geheel in het applicatielandschap, help je ons de juiste richting te bepalen, ben je een goede sparringpartner en coach je nieuwe ontwikkelaars. Nieuwe technologische ontwikkelingen volg je op de voet, bijvoorbeeld doordat je onze lezingen, meet ups, pizzasessies en hackathons bijwoont. Natuurlijk deel je de kennis die je opdoet vervolgens graag met je collega's. 
Verder heb je:
 • Hbo werk- en denkniveau;
 • Meerdere jaren ervaring met backend-ontwikkeling;
 • Ervaring met Java-frameworks, zoals Spring Framework, Spring Boot, Spring REST, JAX-RS, JAXB, JPA, JUnit, MongoDB, JBoss en Mockito;
 • Kennis van onder meer IntelliJ , Maven, SQL Databases, Kubernetes en Git;
 • Bij voorkeur ervaring met frontend-technologieën.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Overige info Wat krijg jij ervoor terug?
 • Salaris
 • Individueel keuze budget
 • Goede werk / prive balans
 • Flexibel werken
 • Continue naar keuze ontwikkelen van jouw development skills
 • Complexe uitdagingen

lees meer

Bedrijfsomschrijving We're a global recruitment company specialised in connecting technology and IT candidates with companies based in the Netherlands. We advertise roles across local as well as international talent pools to ensure our candidates represent the best in the industry.

Unlike most recruitment agencies, we don't simply focus on filling a quota or hitting candidate targets. Instead, we put your needs first and build lasting relationships as your trusted recruitment partner.

When you work with Bureau Zwart Wit, you're guaranteed to get the world's most skilled candidates. With a firm focus on quality, we think and search outside the box, and challenge you to make strategic hires that ultimately fuel your company's future.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Java Backend Developer in Den Bosch Bekijk alle soortgelijke vacatures