Vacature Helspdeskmedewerker ICT - Arnhem

Arnhem

ArtEZ Hogeschool voor de kunsten
  • ArtEZ Hogeschool voor de kunsten Bedrijfsprofiel
  • MBO niveau 4 of hoger
  • Junior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Jouw werkzaamheden
Jij beantwoordt vragen van medewerkers en studenten van ArtEZ en lost eenvoudige storingen (zgn. closed on first call meldingen) zelf op. Dit doe je telefonisch, per e-mail maar ook aan de balie van het Service Point, jouw werkplek. Het Service Point is de centrale servicebalie van het Servicebedrijf. Je zorgt voor een goede registratie en schuift de complexe storingen door naar 2e lijn medewerkers van de afdeling. Verder bestel je hard- en software.
Daarnaast draag je bij aan het technische beheer van diverse bedrijfsapplicaties. Je hebt praktische kennis van Office365, Teams, OneDrive en rechtenmanagement en accountbeheer.
 

lees meer

Functie-eisen Jouw profiel
Je bent in het bezit van een ICT gerelateerde MBO diploma en hebt dit bij voorkeur aangevuld met een technische vervolgopleiding of deelcertificaten. Bij voorkeur heb je al gewerkt op een ICT helpdesk en bent gewend daarbij gestructureerd en nauwkeurig te werken.
Je brengt de servicegerichtheid van de helpdesk in de praktijk door jouw grote bereidheid om medewerkers en studenten te helpen. Je hebt een onderzoekende geest, waardoor je vragen stelt en meedenkt in de mogelijkheden om de gebruiker beter te laten werken met hun apparatuur.
Je bent leergierig, blijft opleidingen volgen en je maakt kennis makkelijk eigen. Het is voor jou vanzelfsprekend in een team te werken en je flexibel op te stellen in tijd en taken.
 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Salarisinformatie Bruto € 2.001 - € 2.792 p/m

Het bruto maandsalaris bedraagt minimaal € 2.001,24 en maximaal € 2.791,85 (functienaam ICT medewerker A, schaal 6) op basis van een 36-urige werkweek
Overige info Ons aanbod
Je krijgt een tijdelijk contract van een jaar met een omvang van 0,9 fte. Bij goed functioneren bestaat de mogelijkheid tot verlenging voor onbepaalde tijd. Het bruto maandsalaris bedraagt minimaal€ 2.001,24 en maximaal € 2.791,85 (functienaam ICT medewerker A, schaal 6) op basis van een 36-urige werkweek. Naast een informele en open werksfeer bieden wij aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden volgens de CAO-HBO zoals een vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,3% en goede studie- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Sollicitatie en informatie 
Solliciteren kan tot en met 6 december 2020.
 
Informatie over de vacature kan ingewonnen worden bij Bert Kremer, Hoofd ICT, via [email protected]  
 
Voor meer informatie over ArtEZ en werken bij ArtEZ, ga naar: www.artez.nl. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Online screening, bijvoorbeeld via databanken, zoekmachines en sociale netwerken, kan deel uitmaken van deze selectieprocedure.

 

lees meer

Bedrijfsomschrijving ArtEZ hogeschool voor de kunsten behoort tot de grote kunsthogescholen in Nederland. ArtEZ verzorgt bachelor- en masteropleidingen op het gebied van beeldende kunst, mode, vormgeving, architectuur, muziek, dans en theater. Het brede onderwijsaanbod biedt ruimte voor disciplineoverstijgende samenwerking. De hogeschool heeft circa 3000 studenten en 950 docenten en andere medewerkers. Het onderwijs wordt verzorgd in Arnhem, Enschede en Zwolle. Het College van Bestuur en de ondersteunende diensten zijn geconcentreerd in Arnhem.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures ICT Support Medewerker in Arnhem Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Arnhem