Vacature Operationeel Technisch Beheerder, 16-20 uur, omgeving Amersfoort

Amersfoort

Geonovum
  • Geonovum Bedrijfsprofiel
  • MBO niveau 4 of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 16 - 20 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Voor het onderhouden en publiceren van geo-standaarden gebruiken wij verschillende tools. Zowel onze standaarden als onze tooling moeten up to date blijven. Daarom zoeken wij een Operationeel Technisch Beheerder (16-20 uur)

De Operationeel Technisch Beheerder die wij zoeken heeft een paar jaar ervaring met het beheren van informatiesystemen en ICT-infrastructuur binnen overheid en bedrijfsleven.
Bij Geonovum ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van onze beheertools (Slack, Jira). Je beheert de GitHub omgeving van Geonovum, het technisch register en het conceptenregister dat bij onze standaarden hoort en je programmeert mee aan de W3C publicatiestandaard ReSpec. Ook bied je ondersteuning aan en vanuit de verschillende helpdesks bij Geonovum. Je verzorgt de (technische) eindredactie en publicatie van de documenten die onze standaarden beschrijven in ReSpec en je beheert het documentenregister.
Samen met de andere leden van het standaardenteam bij Geonovum, geef je vorm aan goede dienstverlening rond onze standaarden.

Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand met een MBO+/HBO-werkniveau met een oog voor coderen. Wij houden van creativiteit en pragmatisme in combinatie met goede code èn goede documentatie. Wij zoeken iemand die zelfstandig kan werken en die goed communiceert over haar/zijn werk. Iemand die nee durft te zeggen als iets nog niet goed genoeg is en die actief meedenkt en -werkt aan hoe het beter kan.

lees meer

Functie-eisen 3-5 jaar werkervaring in een professionele werkomgeving.
Ervaring met HTML
Ervaring met Java(script)
Ervaring met CSS
Ervaring met GitHub
Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.738 - € 4.400 p/m

Schaal 10 BBRA rijksoverheid
Overige info Een uitgebreid functieprofiel kan je bekijken op https://www.geonovum.nl/uploads/documents/Functieprofiel%20Geonovum%20Technisch%20Beheerder.pdf
Bedrijfsomschrijving Geonovum ontwikkelt en beheert geo-standaarden. Wij doen dat onder meer voor de Basisregistraties Ondergrond en Grootschalige Topografie en de Omgevingswet. Ook starten wij regelmatig kennisplatforms op om innovaties in de geosector te verkennen. Wij zijn een overheidsstichting die gelooft in open samenwerking en die een rijk (internationaal) netwerk heeft opgebouwd binnen overheid en bedrijfsleven. Medewerkers van Geonovum zijn zelfstandig, initiatiefrijk, kennisgedreven en gericht op samen doelen realiseren.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Applicatiebeheerder in Amersfoort Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Amersfoort