Vacature Software Architect - Almere

Almere

DeRecruiter.nl
 • DeRecruiter.nl Bedrijfsprofiel
 • Universitair of hoger
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Jouw uitdaging

Wil je meebouwen aan de verdere groei van Infomedics, en wil je direct een bijdrage leveren om het declaratieproces voor onze klanten (de zorgaanbieders) nog makkelijker te maken? Kom je tot bloei wanneer je een sturende en vormende rol hebt binnen een ontwikkelteam? Dan ben jij misschien de Software Architect die wij zoeken.

Als Software Architect ben je o.a. bezig met ontwerpkeuzes op hoog niveau, en het opzetten van technische normen waaronder software coderingsnormen, tools en platforms. Je werkt aan de doorontwikkeling van onze producten en systemen voor de zorgaanbieders. Daarnaast draag je degelijke oplossingen aan voor specifieke, technische (maatwerk) vraagstukken.

Je ontwikkelt architecturen en onderhoudt deze op basis van standaard architectuurraamwerken. Binnen projecten en/of opdrachten bekleed je afwisselende rollen en lever je een vakkundige bijdrage om de kwaliteit van onze dienstverlening nog beter te maken.


Wie ben jij?

Je kan een probleem, een situatie of een proces ontleden in componenten en de herkomst en samenhang hiervan begrijpen. Je hebt een behoorlijke dosis besluitvaardigheid en abstractievermogen. Je weet klantwensen te vertalen naar een concrete oplossing en weet een technisch ontwerp op te stellen en uit te werken. Je werkt, adviseert en bepaalt samen met de klant en collega’s de juiste oplossingsrichting. Je bent in staat om als lead ontwikkelaar te acteren.

Je bent analytisch, kwaliteitsgericht en overtuigend. Je schrikt er niet voor terug je een groot kennisdomein in korte tijd eigen te maken. Daarnaast functioneer je goed in een team: samenwerking met collega’s in binnen- en buitenland is essentieel om in deze rol te kunnen excelleren. Je herkent je in de bedrijfswaarden van Infomedics: betrouwbaar, authentiek, vooruitstrevend en no nonsense.

Dit neem je mee:

 • WO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 7 jaar werkervaring binnen het vakgebied, waarvan een aantal jaar als architect (of je werkt als lead developer, en staat klaar om de rol van architect in te vullen);
 • Ervaring met software ontwikkeling gebruikmakend in het .NET framework en Microsoft Azure;
 • Ervaring met modelleren in BPMN en UML;
 • Vaardig in gestructureerd en accuraat werken;
 • Kennis van het zorg domein is een pré;
 • Mondeling en schriftelijk communicatief vaardig in het Nederlands en Engels.

Daarnaast heb je gedegen kennis van en ervaring met Service-Oriented Architectuur en/of van gedistribueerde omgevingen, en ervaring met Agile Architecting.


Het team

Het IT Architecture & Development team is verantwoordelijk voor het (her)ontwerp van bedrijfsprocessen, het ICT platform en de benodigde infrastructuur. De uitdaging van het team zit erin om de juiste balans tussen business en IT te waarborgen. In totaal heb je ruim 50 IT collega’s over meerdere afdelingen in Nederland, en verschillende (deels nearshore) ontwikkelteams.


De organisatie

Onze klant is Infomedics. En zij gaan voor zorgeloze zorg. Ze regelen de facturering en het debiteurenbeheer voor ruim 7500 zorgverleners. Zodat zij zich kunnen concentreren op waar ze het best in zijn: het bieden van goede zorg. Elk jaar versturen ze namens hun klanten zo’n 35 miljoen rekeningen naar ruim 13 miljoen mensen in Nederland en loopt er zo’n 3 miljard door onze boeken. En going strong: want ze groeien nog steeds! Tegelijkertijd bouwen ze iedere dag verder aan ons eigen state-of-the-art IT-systeem dat ervoor zorgt dat alle processen snel, effectief en veilig verlopen.

Het werk doen ze met zo’n 250 collega’s. Allemaal toppers, op allerlei afdelingen. Ze hebben IT'ers, heel veel collega's op de Servicedesk voor Klanten en Zorgconsumenten, een uitgebreid Salesteam, medewerkers bij de afdeling Finance en Risk, HR-collega's en Marketing specialisten. Je mag jezelf zijn bij Infomedics, en zij zetten persoonlijke- en professionele groei, uitdaging en werkplezier voorop. Ze zeggen weleens: “Bring yourself”, en verblijd hun met jouw persoonlijkheid, kennis en kunde! Dan zorgen zij voor de rest.


Arbeidsvoorwaarden
 • Zelfstandige en afwisselende functie met goede samenwerking binnen een klein team;
 • Open, vriendschappelijke en professionele sfeer met korte communicatielijnen;
 • De kans om mee te groeien in een dynamische en financieel gezonde organisatie;
 • Wij stellen jouw ontwikkeling centraal en bieden je veel ontwikkelmogelijkheden;
 • Minimaal 25 vakantiedagen plus 2 extra bonusdagen;
 • Jaarlijkse bonusregeling;
 • Pensioenregeling met een lage werknemersbijdrage;
 • Prima reiskostenvergoeding;
 • Fruit op kantoor;
 • Regelmatig leuke personeelsuitjes.


lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Bedrijfsomschrijving Het is 2012 als Ramon de Meijer en Sita Keilman besluiten dat het anders kan. Of beter gezegd: anders móét. Hun visie op recruitment is namelijk net even anders dan ze tot nu toe bij verschillende bureaus hebben gezien. Ramon en Sita zien een recruitmentbureau voor zich met consultants die niet slechts hun best doen, maar het ‘gewoon regelen'. Een recruitmentbureau dat klanten én kandidaten weet te verrassen en altijd een stapje extra zet. Het liefst rennend. Een recruitmentbureau waar commitment en persoonlijke aandacht kernwoorden zijn dus. En waar een ongekende drive voor het beste resultaat de rode draad is. Uit díe ambitie is de Recruiter ontstaan.
Het verschil maken

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van werving en selectie, met een kantoor in Utrecht en Amsterdam. Vanuit deze kantoren – of op locatie – werken we dagelijks om het verschil te kunnen maken voor onze opdrachtgevers en kandidaten. Dit doen we met trots en plezier, want dat vinden wij het allerbelangrijkste. Wij hebben de mooiste functies op het gebied van ICT, HR, sales & marketing, management én meer. Ons netwerk bestaat vooral uit hoogopgeleide kandidaten. Om welk vakgebied of contractvorm het ook gaat, onze consultants gaan alleen voor de beste match. En die beste match kun je met een gerust hart aan ons toevertrouwen, want met gespecialiseerde, betrokken en ervaren consultants gaan we alleen voor het beste resultaat. Zo maken wij het verschil.

lees meer

Contactpersoon Daphne Noteboom
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Software Architect in Almere Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Almere