Vacature Applicatiebeheerder (Financiële systemen) - Rotterdam

Rotterdam

DeRecruiter.nl
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Functie omschrijving Applicatiebeheerder (Financiële systemen)

Jij bent vastberaden om de stabiliteit en verdere ontwikkeling van de belangrijkste financiële applicaties binnen de organisatie op je te nemen. Als applicatiebeheerder ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en vernieuwen van een aantal grote applicaties binnen de organisatie. Jouw focus ligt op het ERP-pakket Exact Globe Next en de applicaties die hier mee gekoppeld zijn. Exact is voor veel processen de basis en daarom is het een uitdagende taak om dit in goede banen te leiden.

Je werkt nauw samen met (internationale) key-users van de applicaties en het BIM-team om de ontwikkelbehoeftes te bepalen. Om vast te stellen hoe de applicaties het beste in te passen zijn in de IT structuur, schakel je direct met leveranciers en jouw IT collega’s. Daarnaast ondersteun je de helpdesk met het oplossen van gebruikersproblemen rondom Exact. Documentatie schrijven en het up to date houden is vanzelfsprekend. Een echte spin in het web dus.


Functie eisen Applicatiebeheerder (Financiële systemen)
  • Je hebt ruime ervaring met Exact Globe Next, zowel functioneel als technisch;
  • Je weet hoe je diverse gebruikersgroepen en stakeholders betrekt en overtuigd;
  • Je neemt graag initiatief en hebt plezier in contact met de eindgebruikers;
  • Je bent nieuwsgierig naar nieuwe IT ontwikkelingen;
  • Je bent communicatief sterk, dienstverlenend en sociaal;
  • Je werkt projectmatig en gestructureerd.

Bedrijfsprofiel

Het gaat om een succesvolle organisatie met een innovatieve cultuur waarin je jezelf kunt zijn. Je krijgt alle ruimte om uitdagingen aan te gaan en vanuit jouw talent waarde toe te voegen. Je zult veel leren in de praktijk en je wordt gestimuleerd om na te denken over je persoonlijke ontwikkeling, zodat je je blijft ontwikkelen en kunt doorgroeien naar andere posities.

Deze organisatie maakt niet alleen een duurzaam product, maar werkt ook met meer dan 300 collega’s in een duurzaam pand. Korte communicatielijnen zijn gegarandeerd en je kunt rekenen op: een marktconform salaris, een optie om extra vakantiedagen te kopen, een sportvergoeding, gebruik maken van onze eigen sportruimte, een gezonde lunch & snacks, dagelijks vers fruit en sociale activiteiten.

Het team

Deze organisatie wil komende jaren graag verder digitaliseren en daar kunnen ze jouw hulp goed bij gebruiken. De functie van Applicatiebeheerder valt onder de IT afdeling. Een schets van het IT team: een jong en gezellig team dat bestaat uit 1 helpdeskmedewerker, 1 werkplekbeheerder, 3 systeembeheerders, 2 software ontwikkelaars en een IT manager. Ambities en kwaliteiten van medewerkers staan voorop om het IT team verder te laten groeien.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Het is 2012 als Ramon de Meijer en Sita Keilman besluiten dat het anders kan. Of beter gezegd: anders móét. Hun visie op recruitment is namelijk net even anders dan ze tot nu toe bij verschillende bureaus hebben gezien. Ramon en Sita zien een recruitmentbureau voor zich met consultants die niet slechts hun best doen, maar het ‘gewoon regelen'. Een recruitmentbureau dat klanten én kandidaten weet te verrassen en altijd een stapje extra zet. Het liefst rennend. Een recruitmentbureau waar commitment en persoonlijke aandacht kernwoorden zijn dus. En waar een ongekende drive voor het beste resultaat de rode draad is. Uit díe ambitie is de Recruiter ontstaan.
Het verschil maken

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van werving en selectie, met een kantoor in Utrecht en Amsterdam. Vanuit deze kantoren – of op locatie – werken we dagelijks om het verschil te kunnen maken voor onze opdrachtgevers en kandidaten. Dit doen we met trots en plezier, want dat vinden wij het allerbelangrijkste. Wij hebben de mooiste functies op het gebied van ICT, HR, sales & marketing, management én meer. Ons netwerk bestaat vooral uit hoogopgeleide kandidaten. Om welk vakgebied of contractvorm het ook gaat, onze consultants gaan alleen voor de beste match. En die beste match kun je met een gerust hart aan ons toevertrouwen, want met gespecialiseerde, betrokken en ervaren consultants gaan we alleen voor het beste resultaat. Zo maken wij het verschil.

lees meer

Contactpersoon Daphne Noteboom
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Applicatiebeheerder in Rotterdam
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Rotterdam