Vacature Manager IT Diensten - Leiden

Leiden

DeRecruiter.nl
 • DeRecruiter.nl Bedrijfsprofiel
 • Universitair of hoger
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Functie omschrijving Manager IT Diensten

de Recruiter is voor het LUMC op zoek naar een Manager IT Diensten. Je maakt in deze rol onderdeel uit van de afdeling Informatie Technologie en Digitale Innovatie (IT & DI) en je zorgt ervoor dat de primaire processen van het LUMC zo goed mogelijk worden ondersteund. Daarnaast ben je betrokken bij het (proactief) initiëren van innovatieve oplossingen en ben je vanuit de afdeling IT & DI partner voor de zorg.

De Manager IT Diensten draagt verantwoordelijkheid voor een team van ongeveer 80 medewerkers en je maakt deelt uit van het MT van de afdeling IT & DI. In deze rol rapporteer je direct aan de CIO/IT Directeur van het LUMC.

Als Manager IT Diensten krijg je naast het aansturen en coachen van een team van 80 medewerkers ook een leidende rol als het gaat om vernieuwende en innovatieve projecten voor de IT Infrastructuur omgeving. Tevens ben je verantwoordelijk voor een kwalitatief hoogstaande dienstverlening aan de interne gebruikers, samen met je team van technisch support en de service desk. Je zal intensief gaan samenwerken met de interne gebruikers om zo de juiste vraag boven tafel te krijgen zodat IT & DI een passende oplossing kan bieden aan de gebruikers.

We zijn niet alleen op zoek naar iemand die inhoudelijk sterk is op het gebied van IT, maar ook sterk op het gebied van leiderschap en coaching: je hebt de ambitie en drive om het team & de IT omgeving naar een volgend niveau te brengen. Je bent in staat om op een natuurlijke manier veranderingen door te voeren, te coachen en te innoveren.


Functie eisen Manager IT Diensten
 • Een afgeronde universitaire opleiding is een grote plus gezien de academische omgeving waar je je in bevindt. (Aantoonbaar universitair werk- & denkniveau is een must)
 • Ruime ervaring met het aansturen van IT operations (Infrastructuur, service desk en technisch support)
 • Ervaring met het werken binnen een complexe en veeleisende (multi-stakeholder) omgeving is een must
 • Ervaring met change trajecten en het teweegbrengen van cultuur verandering
 • Het is een pre als je ervaring hebt met (grotere) sourcing trajecten
 • Je bent in staat om goede relaties op te bouwen met de interne organisatie en de vraag te vertalen naar innovatieve oplossingen.

Kernwoorden voor deze rol zijn: Ondernemerschap, extravert, proactief, innovatief, service gericht en inhoudelijk sterk. Sluit dat goed aan bij jou? Dan komen wij graag met je in contact!


Bedrijfsprofiel

De wereld verandert: De bevolking vergrijst, het aantal chronische patiënten neemt toe, de medische kosten stijgen, en er is sprake van een spanningsveld tussen technische mogelijkheden en bedreigingen. De gezondheid van de wereldbevolking is één van de grootste uitdagingen van onze tijd. Het LUMC gelooft dat deze uitdaging vraagt om een duidelijke visie en missie. Interactief samenspel tussen onze kerntaken is hierbij onmisbaar.

Binnen het LUMC worden studenten voorbereid op een leven lang innoveren en leren. Onderzoekers laten zich inspireren en toetsen hun bevindingen direct in de praktijk. Patiënten kunnen erop vertrouwen dat zij volgens de meest actuele stand van de wetenschap geholpen worden. Het LUMC gelooft hierbij in genezen maar ook in voorkomen. Door bedrijven en organisaties in de regio en daarbuiten te betrekken maakt het LUMC innovaties en nieuwe toepassingen daadwerkelijk mogelijk. Op deze manier wil het LUMC een voorstrekkersrol spelen in het ontwikkelen van oplossingen van gezondheidsvraagstukken.

Het LUMC is een grote organisatie met ruim 8000 medewerkers, een grote diversiteit en een mensgerichte & collegiale cultuur. Het LUMC wil graag bewust werken aan meer flexibiliteit om zo in te kunnen spelen op de huidige markt.


Arbeidsvoorwaarden

Het LUMC biedt een marktconform salaris, een prettige werkplek en een mooie uitdaging binnen de afdeling IT & DI.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Het is 2012 als Ramon de Meijer en Sita Keilman besluiten dat het anders kan. Of beter gezegd: anders móét. Hun visie op recruitment is namelijk net even anders dan ze tot nu toe bij verschillende bureaus hebben gezien. Ramon en Sita zien een recruitmentbureau voor zich met consultants die niet slechts hun best doen, maar het ‘gewoon regelen'. Een recruitmentbureau dat klanten én kandidaten weet te verrassen en altijd een stapje extra zet. Het liefst rennend. Een recruitmentbureau waar commitment en persoonlijke aandacht kernwoorden zijn dus. En waar een ongekende drive voor het beste resultaat de rode draad is. Uit díe ambitie is de Recruiter ontstaan.
Het verschil maken

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van werving en selectie, met een kantoor in Utrecht en Amsterdam. Vanuit deze kantoren – of op locatie – werken we dagelijks om het verschil te kunnen maken voor onze opdrachtgevers en kandidaten. Dit doen we met trots en plezier, want dat vinden wij het allerbelangrijkste. Wij hebben de mooiste functies op het gebied van ICT, HR, sales & marketing, management én meer. Ons netwerk bestaat vooral uit hoogopgeleide kandidaten. Om welk vakgebied of contractvorm het ook gaat, onze consultants gaan alleen voor de beste match. En die beste match kun je met een gerust hart aan ons toevertrouwen, want met gespecialiseerde, betrokken en ervaren consultants gaan we alleen voor het beste resultaat. Zo maken wij het verschil.

lees meer

Contactpersoon Sita Keilman
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures IT Manager in Leiden Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Leiden