Vacature Software Ontwikkelaar - Utrecht

Utrecht

Spilberg
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Voor een zeer gewaardeerde partner van Spilberg, in de stad Utrecht, ben ik op zoek naar een software ontwikkelaar met minimaal een jaar relevante werkervaring. Deze persoon gaat met behulp van de scrum-methodiek nauw samenwerken binnen een leuk team van ontwikkelaars om zo de doelstellingen te behalen.

Werken bij deze organisatie is alles behalve eentonig! Jij bent samen met je team verantwoordelijk voor de nieuwbouw en het onderhoud van een breed scala aan producten die worden ingezet op kantoor, de loodsen en de eindklant. Lijkt dit je wat? Lees dan snel verder!


Waar zijn wij naar op zoek?
  • Een mbo+/hbo diploma, IT gerelateerd;
  • Bij voorkeur een gecertificeerd Microsoft professional;
  • Ervaring met C# en SQL;
  • Een jaar relevante werkervaring als software ontwikkelaar; 
  • Iemand die analytisch en communicatief vaardig is en goed is in object georiënteerd ontwikkelen. 
Wat kan je verwachten?
  • Werken met de nieuwste technologieën zoals Azure en .NET Core;
  • Een divers takenpakket;
  • Ruimte voor creativiteit en persoonlijke inbreng;
  • En tot slot een dynamische en informele werkomgeving.

Voldoe jij aan de profielschets en ben je nieuwsgierig naar meer? Solliciteer dan direct en verwacht binnen 24 uur reactie!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Spilberg is in 2012 opgericht met het doel om staffing anders te doen. Daarom werken wij vanuit een niche gerichte aanpak. Door ons binnen de IT-markt specifiek te focussen op development zijn wij echt een specialistische partner. Wij noemen dat: meer weten van minder.

Door onze expertise op het gebied van staffing en onze kennis van de IT Dev markt zijn wij de ideale sidekick. Daarnaast zijn we er de afgelopen jaren in geslaagd een zeer sterk netwerk te creëren. Door het organiseren van onze IT Dev Café meetups, vakspecifieke kennissessies en congressen hebben wij een ware community opgebouwd.

Spilberg is de afgelopen acht jaar gegroeid naar circa 90 staffing consultants. Spilberg werkt vanuit drie landen en vijf kantoren en is nog steeds sterk groeiende. Vandaag de dag vinden maandelijks honderden IT-development specialisten via ons een nieuwe uitdaging.

Spilberg is één van de niche brands van Altus Staffing. Altus Staffing is een internationale groep gespecialiseerd in IT-staffing.

lees meer

Contactpersoon Tino Ignasia
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Software Ontwikkelaar in Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures