Vacature PHP Developer - Amsterdam

Amsterdam

Spilberg
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Voor een klant van Spilberg in Amsterdam ben ik op zoek naar een Back-end PHP Developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging.

Het gaat hier om een leuke organisatie die zich focust op de sportsector. Je komt te werken in een groeiend team dat bestaat uit developers die ambitieus zijn en dat combineren met een gezellige werksfeer. Daarnaast kom je te werken in een organisatie waarin jij jezelf kan doorontwikkelen als persoon en developer. 


Wat breng je mee?
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Minimaal mbo, liefst hbo geschoold;
 • Ruime ervaring in het werken met PHP en PHP gerelateerde Frameworks;
 • Affiniteit met sport is een grote pre;
 • Fulltime beschikbaarheid.
Wat krijg je ervoor terug?
 • Werken in een team waarin jouw input van belang is;
 • Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf;
 • Een informele werkomgeving;
 • Marktconforme primaire arbeidsvoorwaarden met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een gratis laptop, mobiel en gratis sportmogelijkheden.

Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten? Neem dan direct contact met mij op via [email protected]

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Bedrijfsomschrijving Spilberg is in 2012 opgericht met het doel om staffing anders te doen. Daarom werken wij vanuit een niche gerichte aanpak. Door ons binnen de IT-markt specifiek te focussen op development zijn wij echt een specialistische partner. Wij noemen dat: meer weten van minder.

Door onze expertise op het gebied van staffing en onze kennis van de IT Dev markt zijn wij de ideale sidekick. Daarnaast zijn we er de afgelopen jaren in geslaagd een zeer sterk netwerk te creëren. Door het organiseren van onze IT Dev Café meetups, vakspecifieke kennissessies en congressen hebben wij een ware community opgebouwd.

Spilberg is de afgelopen acht jaar gegroeid naar circa 90 staffing consultants. Spilberg werkt vanuit drie landen en vijf kantoren en is nog steeds sterk groeiende. Vandaag de dag vinden maandelijks honderden IT-development specialisten via ons een nieuwe uitdaging.

Spilberg is één van de niche brands van Altus Staffing. Altus Staffing is een internationale groep gespecialiseerd in IT-staffing.

lees meer

Contactpersoon Spilberg
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Developer in Amsterdam
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Amsterdam