Vacature Senior Java Developer - Utrecht

Utrecht

Spilberg
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Voor één van onze klanten in Utrecht zoeken we naar freelance Senior Java developers met ruime ervaring in Kotlin.

Werk mee aan projecten die meer dan 9 miljoen klanten bedienen en maak met jouw bijdrage directe impact op vele mensen!


Skills
 • Java 8+;
 • Kotlin;
 • Spring;
 • Kubernetes;
 • JUnit;
 • CI/CD;
 • Elastic Search;
 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse of Engelse taal, zowel in woord als geschrift.

Je kunt contact met mij opnemen door je cv op te sturen per mail naar [email protected] of door te bellen naar +31 6 17 45 05 15.

*Staat er een skill op waar jij geen ervaring in hebt, reageer dan alsnog. Ons netwerk kent vele klanten die zoeken naar top java developers met verschillende skillsets.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Spilberg is in 2012 opgericht met het doel om staffing anders te doen. Daarom werken wij vanuit een niche gerichte aanpak. Door ons binnen de IT-markt specifiek te focussen op development zijn wij echt een specialistische partner. Wij noemen dat: meer weten van minder.

Door onze expertise op het gebied van staffing en onze kennis van de IT Dev markt zijn wij de ideale sidekick. Daarnaast zijn we er de afgelopen jaren in geslaagd een zeer sterk netwerk te creëren. Door het organiseren van onze IT Dev Café meetups, vakspecifieke kennissessies en congressen hebben wij een ware community opgebouwd.

Spilberg is de afgelopen acht jaar gegroeid naar circa 90 staffing consultants. Spilberg werkt vanuit drie landen en vijf kantoren en is nog steeds sterk groeiende. Vandaag de dag vinden maandelijks honderden IT-development specialisten via ons een nieuwe uitdaging.

Spilberg is één van de niche brands van Altus Staffing. Altus Staffing is een internationale groep gespecialiseerd in IT-staffing.

lees meer

Contactpersoon Doruk Akin
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Developer in Utrecht
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Utrecht