Vacature Allround Applicatiebeheerder (Technisch-Functioneel) gezocht voor MKB Brandstof in Rotterdam

Rotterdam

MKB Brandstof
 • MKB Brandstof Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Apologies, only native Dutch speakers can apply.

Wat ga je doen
Wil jij verantwoordelijk zijn voor het beheer van onze state of the art applicatie waar 50.000 ondernemers op vertrouwen?
Wij bieden gemak aan 50.000 ondernemers in heel Nederland. Met de autopas voor Tanken, Laden en Parkeren,, fiscusproof op één verzamelfactuur. Voor een optimale dienstverlening zoeken wij versterking in de vorm van een ervaren, allround applicatiebeheerder.
Jouw rol:
Als Allround Applicatiebeheerder bij MKB Brandstof kun je een uitdagende rol verwachten op het gebied van functioneel beheer én technisch applicatiebeheer, in een alles behalve traditionele organisatie! Binnen een agile ontwikkelomgeving zoek jij als allround applicatiebeheerder naar fouten, oorzaken en oplossingen. Je bent daarbij verantwoordelijk voor je eigen resultaten binnen een zelforganiserend team.
Wat doe jij als allround applicatiebeheerder? Een rijtje kernactiviteiten. Gewoon met bullets, want dat leest zo makkelijk:
 • Beheren van de administratieve - en financiële applicatie.
 • Second line support (operations) en gebruikersondersteuning.
 • Coördineren van IT-leveranciers.
 • Deployments in goede banen leiden.
 • Accepteren van geteste software.

lees meer

Functie-eisen Wat breng je mee
 • Minimaal hbo werk- en denkniveau.
 • Relevante werkervaring is een must (3-5 jaar ervaring).
 • Kennis van service management-processen zoals incident-, change-, configuration management en helpdesk tools zoals Jira.
 • Bekendheid met cloudoplossingen zoals Amazon (streepje voor!)

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Salarisinformatie Bruto Max. € 4.000 p/m
Aantal uur per week 40 uur p/w
36 - 40 uur per week
Overige info Wat krijg je er voor terug
 • Een dynamische baan met een brede verantwoordelijkheid.
 • Een goede balans tussen werk en privé. Thuiswerken? Geen probleem!
 • Een dienstverband van 36-40 uur per week, uiteindelijk willen wij je graag een vaste aanstelling bieden.
 • Een boeiende en afwisselende rol met passend, marktconform salaris volgens ons open en eerlijke beloningssysteem (max 4k per maand o.b.v. 40 uur per week). Wist je dat wij functioneren en belonen losgekoppeld hebben? Daarover vertellen wij je graag meer.
 • Reiskostenvergoeding (NS-businesskaart of kilometer vergoeding). Wij zitten op loopafstand van Centraal Station.
 • Gaaf vitaliteitsbeleid waar je echt harder van gaat lopen (start bij ons bijvoorbeeld met een fitbit en een coach om te kijken hoe vitaal jij bent, geheel vrijblijvend uiteraard).
 • Om je werk goed te kunnen doen is er naast dat je een laptop en een telefoon krijgt, ook dagelijks een verse en gezonde lunch met al je collega's met uiteraard goede koffie.
 • Een ruim inzetbaar (opleidings)budget van €2400,- op jaarbasis. Wat zijn de mogelijkheden van dit budget? Hieronder een aantal voorbeelden:
Ontwikkeling, je kan dit budget gebruiken voor zowel werk als niet-werk gerelateerde opleidingen. Van Java tot Yoga.
Fit & vitaal, gebruik je budget om fit te blijven. Van nieuwe hardloopschoenen tot een fitnessabonnement.
Bepaal zelf wanneer je je vakantiegeld uitgekeerd wil krijgen.
Met ons Passiebudget is nog veel meer mogelijk, maar we willen ook graag nog iets te vertellen tijdens onze kennismaking.

Waar kom je te werken
Wat doen wij?
Met onze diensten voor Tanken, Laden, Parkeren en Carwash bieden wij meer dan 50.000 ondernemers administratief gemak. Maar ook voor een laadpalen-abonnement en fiscaal advies rondom mobiliteit kan je bij ons terecht. We zijn een gedreven dienstverlener, ook als werkgever. Werkgeluk staat bij ons centraal.
Onze cultuur:
Je hebt bij ons alle vrijheid om je werk vorm te geven en je bepaalt je eigen werktijden. Wij zijn een informele organisatie; er is vrijwel geen hiërarchie. Meestal is dat fijn, soms is dat uitdagend. Want met vrijheid komt verantwoordelijkheid. Er is geen baas die jou de maat meet; dat doen we met elkaar in zelfsturende teams. Je moet dus over een gezonde dosis zelfreflectie beschikken en feedback durven vragen en geven. Als deze ruimte bij je past is dit een heerlijke omgeving.

Zie jij het zitten?
Ben jij de resultaatgerichte Allround Applicatiebeheerder die wij zoeken? Stuur je motivatie en cv mee om te solliciteren. Let op! Een motivatiebrief is verplicht. We zijn namelijk erg benieuwd wat je van ons vindt!
Apologies, only native Dutch speakers need apply.
Solliciteren tijdens corona:
Hoewel we ervan overtuigd zijn dat we binnenkort weer op kantoor werken en elkaar weer in het echt kunnen ontmoeten, is het advies nu nog om contact te vermijden. Maar onze missie wacht niet en het werk gaat door. Dus we blijven op zoek naar connectie, al is het digitaal.
Als je wordt uitgenodigd voor een kennismaking zal ons eerste gesprek via videobellen zijn. Geen zorgen, we sturen je alle uitleg in de uitnodigingsmail. En als je vragen of zorgen hebt, horen we die graag!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij ondersteunen mensen en geloven in het talent van onze medewerkers. Wanneer mensen doen waar ze goed in zijn, werken ze met meer plezier. En dat is ook goed voor ons bedrijf. Iedereen krijgt de kans om te onderzoeken waar zijn of haar talenten liggen. We doen niet aan functietitels, maar aan rollen. Binnen elk team vervullen mensen meerdere rollen. En altijd op het vlak waar hun talent ligt.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Rotterdam