Vacature Ben jij als functioneel beheerder op zoek naar een uitdagende werkplek? - Arnhem

Arnhem

Rijnstate Ziekenhuis
 • Rijnstate Ziekenhuis Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Als functioneel beheerder van de zorgapplicaties beheer je met name ons zorginformatiesysteem/elektronisch patiëntendossier (ZIS/EPD). Je weet de brug te slaan tussen de zorgprocessen en de mogelijkheden die het EPD biedt om deze processen optimaal te ondersteunen. Je bent de linking pin tussen de business en de ICT. Jij bent dan ook iemand die energie krijgt van je verdiepen in de zorgprocessen en het samen met de klant oplossen van diverse meldingen en wijzigingen. Daarvoor zit je aan tafel met specialisten, verpleegkundigen en paramedici. Je ondersteunt hen bij vragen en problemen en je vertaalt hun behoeften naar functionele oplossingen. 
In Rijnstate wordt gewerkt met HiX op basis van standaard content en zijn bezig met de verdere doorontwikkeling en het implementeren van nieuwe modules. Kiezen we voor elkaar, dan ga je met het functioneel beheer team kwaliteitsverbeteringen aandragen en nieuwe functionaliteiten proactief inbrengen bij de zorgafdelingen. 
Naast vernieuwen vind je het ook leuk om er dagelijks voor te zorgen dat het systeem goed draait. Snel en adequaat oplossen van meldingen is voor jou vanzelfsprekend. Maandelijks is er een nieuwe release van het systeem. Jij ziet het als een uitdaging om deze release goed door te testen en er zeker van te zijn dat er geen fouten optreden wanneer de release in productie wordt genomen.

lees meer

Functie-eisen
 • Je bent klantgericht en dienstverlenend ingesteld maar ook in staat om je grenzen aan te geven.
 • Uiteraard beschik je over goede communicatieve vaardigheden en ben je in staat om complexe materie eenvoudig weer te geven. 
 • Je weet klantvragen te vertalen in oplossingen om onze medewerkers optimaal te ondersteunen en de klanttevredenheid te vergroten.
 • Je beschikt over probleemoplossend vermogen en bent iemand die denkt in mogelijkheden.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto € 2.798 - € 4.111 p/m
Overige info
 • Allereerst biedt Rijnstate een veelzijdige functie binnen een van de grootste topklinische ziekenhuizen van Nederland.
 • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd van 32-36 uur per week voor de duur van 12 maanden met kans op een vaste aanstelling.
 • Een beloning conform de CAO Ziekenhuizen; de functie is ingeschaald in FWG 55, max. € 4111,- bruto per maand op basis van een fulltime (36 uur) dienstverband. Inschaling geschiedt aan de hand van opleiding en ervaring.
 • Vakantie- en eindejaarsuitkering 8,33%.
 • Flexeuro-regeling. Hiermee kun je o.a. een deel van je eindejaarsuitkering en/of vakantiegeld fiscaal aantrekkelijk inzetten voor bijvoorbeeld een hogere reiskostenvergoeding of vergoeding van studiekosten.
 • Een werkgever die zowel met het openbaar vervoer als met de auto makkelijk bereikbaar is.
 • Mogelijkheid om deel te nemen aan collectieve ziekenkostenverzekering van IZZ, waarbij Rijnstate een bijdrage levert aan de premie wanneer je zowel een basis- als aanvullende verzekering kiest. Daarnaast heeft Rijnstate een aantrekkelijk meerjarig collectief contract afgesloten met Menzis.
 • Een zeer actieve personeelsvereniging (De Spil): leuke activiteiten o.h.g.v. sport, reizen en cultuur.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Werken bij Functioneel Beheer Zorgapplicaties in Rijnstate
Je gaat werken binnen een team van 16 collega functioneel beheerders die allen een eigen specialisme (aandachtsgebied) ondersteunen. Je werkt binnen de afdeling in kleine klantteams nauw samen. Tijdens de week- en dagstarts worden de werkzaamheden verdeeld en spar je waar nodig met elkaar over de inhoud. Wij zijn een afdeling die volop in beweging is. Een afdeling waar jij jouw enthousiasme en proactiviteit kan inzetten om gezamenlijk continu te werken aan de verbetering van werkprocessen, samenwerking en communicatie.

Bram Jeurissen, functioneel beheerder FBZ:

"De afwisseling die het werk met zich meebrengt maakt het leuk en houdt het uitdagend! De ene dag ben je aan het testen (progressie- en regressietesten) en op een ander moment ben je een probleem aan het analyseren of ben je in gesprek met eindgebruikers om bv. nieuwe functionaliteiten in te stellen. Door de uiteenlopende kennis en ervaring in ons team kunnen wij elkaar goed aanvullen, op de momenten waarbij dat nodig is. Er is een gezonde afwisseling tussen zelfstandig werken en het werken in teamverband."

De afdeling Functioneel Beheer Zorgapplicaties maakt deel uit van het Servicecentrum Informatie- en Medische Technologie (IMT) waar ook de Helpdesk, Infrastructuur en Werkplek, het Business Intelligence Team, Medische Techniek en Informatiemanagement zijn ondergebracht.

Benieuwd naar een impressie van ons Service Centrum IMT? Bekijk dan ook eens onderstaand filmpje:

lees meer

Contactpersoon Stefan Putman
06-51521373
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Functioneel Applicatiebeheerder in Arnhem Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Arnhem