Contact

Rijnstate Ziekenhuis https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/8565a6c021c3d6214e9028513294200924ccf0901f27676f.jpg
Wagnerlaan 55
6815AD Arnhem Gelderland NL

0618652926
Score: 8.6
Stemmen: 52

Rijnstate Ziekenhuis

Vacatures & Werken bij Rijnstate Ziekenhuis

Rijnstate Ziekenhuis
Bekijk ICT vacatures

Werken bij Functioneel Beheer Zorgapplicaties in Rijnstate
Je gaat werken binnen een team van 16 collega functioneel beheerders die allen een eigen specialisme (aandachtsgebied) ondersteunen. Je werkt binnen de afdeling in kleine klantteams nauw samen. Tijdens de week- en dagstarts worden de werkzaamheden verdeeld en spar je waar nodig met elkaar over de inhoud. Wij zijn een afdeling die volop in beweging is. Een afdeling waar jij jouw enthousiasme en proactiviteit kan inzetten om gezamenlijk continu te werken aan de verbetering van werkprocessen, samenwerking en communicatie.

Bram Jeurissen, functioneel beheerder FBZ:

De afwisseling die het werk met zich meebrengt maakt het leuk en houdt het uitdagend! De ene dag ben je aan het testen (progressie- en regressietesten) en op een ander moment ben je een probleem aan het analyseren of ben je in gesprek met eindgebruikers om bv. nieuwe functionaliteiten in te stellen. Door de uiteenlopende kennis en ervaring in ons team kunnen wij elkaar goed aanvullen, op de momenten waarbij dat nodig is. Er is een gezonde afwisseling tussen zelfstandig werken en het werken in teamverband.

De afdeling Functioneel Beheer Zorgapplicaties maakt deel uit van het Servicecentrum Informatie- en Medische Technologie (IMT) waar ook de Helpdesk, Infrastructuur en Werkplek, het Business Intelligence Team, Medische Techniek en Informatiemanagement zijn ondergebracht.

Benieuwd naar een impressie van ons Service Centrum IMT? Bekijk dan ook eens onderstaand filmpje:

Rijnstate Ziekenhuis Vacatures > 1 openstaande ICT vacature
Ben jij als functioneel beheerder op zoek naar een uitdagende werkplek?
Arnhem HBO Medior
Rijnstate Ziekenhuis
Bekijk ICT vacatures