Vacature Functioneel Beheerder - Utrecht

Utrecht

Yacht B.V.
  • Yacht B.V.
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Je komt als Functioneel Beheerder in dienst van YACHT. Je ontvangt directeen onbepaalde tijd contract en volgt gedurende 2 jaar het Business Information Management (BIM) opleidingsprogramma. Tijdens dit programma volg je trainingen (incl. certificeringen) en opleidingen voor hard skills (BiSL, SCRUM) en soft skills (communicatieve vaardigheden, omgaan met weerstanden). Dit doe je samen met andere collega’s die tegelijk met jouw in dit programma starten. Het salaris voor deze rol is maximaal € 4.300,- b.p.m.i.c.m. het 2 jarige opleidingsprogramma op basis van 40 uur per week, afhankelijk van wat je aan relevante ervaring meebrengt.

Als Interim Professional Functioneel Beheer ga je opdrachten uitvoeren bij opdrachtgevers binnen de zorg, het onderwijs en de overheid of commerciële organisaties. In overeenstemming met je opleidingsplan worden de opdrachten afgestemd op jouw wensen en behoefte. Als Functioneel Beheerder voer je opdrachten uit zoals implementaties van nieuwe applicaties, applicatie migraties of ben je b.v. verantwoordelijke voor de migratie van Office 365, schrijf je gebruikershandleidingen op het snijvlak van business en IT.

In de dagelijkse praktijk ben jij verantwoordelijk voor het functioneren en optimaliseren van de informatiestromen bij onze opdrachtgevers. Vanwege de constante verandering in de behoefte van de gebruikers, het management en andere stakeholders zijn de informatiestromen, applicaties en systemen constant in beweging. Door jouw communicatieve skills weet jij goed in kaart te brengen wat de wensen en de behoeftes van de gebruikers zijn én kun jij de vertaalslag maken naar IT. Door je interesse in mensen, techniek en processen kun jij optimaal schakelen met zowel de business als IT.

lees meer

Functie-eisen

Functioneel Beheer is een brede rol, waarbij je vanuit verschillende achtergronden aan dit programma deel kan nemen. Heb je ervaring als Functioneel beheerder met applicaties zoals AFAS, Office 365, EPD of juist meer all-round en ben je toe aan een 2e of 3e stap in je carrière waarbij jij je wil blijven ontwikkelen, dan sluit dit programma goed aan!Om deel te nemen aan ons unieke Business Information Management programma is de minimale eis een hbo diploma. Idealiter is je opleiding in de richting van Business & IT. Voor meer info en achtergronden, verwijs ik je naar: yacht.nl/bim 

We organiseren kennissessies in de regio waar je kunt leren van andere YACHT IT professionals. Uiteraard is er ook tijd voor gezelligheid en leuke feestjes waarbij jij de BBQ Master bent, of het nu zomer of winter is! HAVE FUN, PROUD TO WORK FOR, dat is ons motto! Als jij je herkent in dit profiel dan maken we graag snel kennis met je! 

lees meer

Overige info Arbeidsvoorwaarden

Naast het maximaal genoemde salaris van € 4.300,- b.p.m., 2 jarige opleidingsprogramma en het onbepaalde tijd contract, ontvang je ook een bonusregeling,25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld op fulltime jaarbasis. YACHT draagt uiteraard bij aan je pensioen. Naast dit pakket bespreken we of de inzet van een leaseauto gewenst is!

Graag vertelt een van onze BIM collega’s of ikzelf meer over de rol, het programma en beantwoorden we met veel plezier je vragen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Werken bij YACHT betekent dat je jezelf graag wilt ontwikkelen. Je gaat deelnemen aan het Business Information Management Programma. Samen gaan we in gesprek wat je ervaring tot nu toe is en waar je mogelijk naartoe wilt groeien. Het BIM Programma focust zich naast je hard skills en het behalen van certificeringen ook op de ontwikkeling van je soft skills. Enerzijds ga je aan de slag met de processen en informatiestromen van Business Information Management, het halen van Scrum, BiSL en andere certificaten en tegelijkertijd werk je aan je communicatieve vaardigheden, manieren voor effectief beïnvloeden en nog veel meer. 

Als Interim Professional word je gedetacheerd bij verschillende opdrachtgevers, waardoor je in verschillende keukens kunt kijken. Hierdoor kunnen we samen bepalen welke branches en type organisaties bij je passen én ontdekken we welke functies je het beste liggen.

lees meer

Contactpersoon Michel Cnossen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Functioneel Beheerder in Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Utrecht