Vacature Javascript Developer, Syncasso werklocatie zelf te bepalen - Utrecht

Utrecht

Syncasso
 • Syncasso Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Vind jij het leuk om met de nieuwste technieken portalen en webservices te bouwen?

Wij zijn bezig met een transformatie om ons oude IT-landschap te vernieuwen door het ontwikkelen van nieuwe functionaliteit in de Cloud (Azure). We maken hiervoor gebruik van de nieuwste technieken die de cloud ons biedt. Te denken valt aan microservices in Docker containers of messages queues en datawarehouse-BI-toepassingen. Je gaat aan de slag om de interfaces met onze opdrachtgevers verder te ontwikkelen. Daarnaast bouw je portalen voor interne en externe gebruikers. Als Javascript ontwikkelaar ben je onderdeel van het Scrumteams binnen de afdeling ICT.

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt kennis van Javascript, Node.Js, CSS, HTML; 
 • Je hebt kennis van SQL; 
 • Je hebt kennis van API/REST;
 • Je hebt kennis van Docker, Microsoft Azure, Vue, ARM (Infrastructure as a Code) en Security vereisten (certificaten e.d.);
 • Je hebt ervaring met frond-end frameworks en een goed gevoel voor UX;
 • Daarnaast heb je ervaring met Agile werken en de Scrummethodiek; 
 • Ben je een echte teamplayer die ook prima zelfstandig kan werken.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Overige info Wat bieden wij jou?
Naast een uitdagende functie bouw je mee aan de toekomst van het deurwaardersvak. Je krijgt veel ruimte om jezelf te ontwikkelen. We stimuleren ontwikkeling en plezier in je werk. We bieden flexibele werktijden, de mogelijkheid om thuis te werken,  een collectieve zorgverzekering en een pensioenregeling. En een marktconform salaris waarin je door ons individueel keuze budget zelf accenten kan aanbrengen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn Syncasso. Wij onderscheiden ons door onze specifieke aanpak en zijn koploper in het innovatief gebruik van ICT om vorderingen te innen. Wij staan bekend om de positieve en motiverende benadering van debiteurklanten die gebaseerd is op wetenschappelijk onderzoek. Wij geloven dat creditmanagement altijd beter kan. Voor onze opdrachtgevers. En voor hun debiteurklanten. En dat maken we waar. Hoe? Door de gevestigde aanpak en orde te doorbreken. Door buiten de gebaande paden te treden. En door kennis en kunde te combineren in een vernieuwende incassoaanpak. Wij zijn ervan overtuigd dat je alleen toegevoegde waarde kunt hebben door echt verder te kijken. Naar de cijfers. Maar ook naar het menselijke aspect.

Dat is wat onze incassoprofessionals, van data-analist tot gerechtsdeurwaarder, dagelijks beweegt. Incasso meerwaarde geven door jezelf voortdurend te overtreffen. Het resultaat is een nieuwe incassopartner die in iedere vezel overtuigd is van de onmisbare connectie tussen harde (data) en zachte criteria (communicatie en psychologisch onderzoek). En die vooroploopt met een nieuwe manier van incasseren op basis van een bewezen effectieve incassoaanpak. Een aanpak die niet over de hoofden van debiteurklanten héén gaat, maar juist iets in die hoofden verandert. Zo verbeteren wij uw incassoscores. Objectief onderbouwd met rekenmodellen en big data. Zodat we u exact kunnen vertellen hoe onze aanpak rendeert. Dat is de belofte van Syncasso. We cash. We care.

lees meer

Contactpersoon Mevr. Laura Boom
06-51429857
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Full Stack JavaScript Developer in Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Utrecht