Vacature Medior ICT specialist (30 uur per week) - Bleskensgraaf ca

Bleskensgraaf ca

Gemeente Molenlanden
 • Gemeente Molenlanden
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 30 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Wij hebben een Virtueel Kantoor dat in een Microsoft Azure omgeving draait. Jij zorgt voor een optimale continuïteit en performance, zodat onze backoffice en servicepunten goed kunnen werken. Je monitort actief, werkt waar nodig aan load balancing en zorgt dat verbindingen met externe partijen veilig en efficiënt functioneren. Samen met het team, ISO/CISO en ICT-partners zorg je voor (netwerk) beveiliging en bescherming van privacygevoelige gegevens. Je bent betrokken bij back-ups en de werking van de disaster recovery.
Met jouw analytische vermogen los je (complexe) incidenten en vraagstukken op. Je signaleert knelpunten, adviseert over veranderingen, implementeert nieuwe toepassingen en bent dé gesprekspartner over de inrichting van netwerken en systemen.
Je hebt ervaring met projectmatig werken en deelt dat graag met collega’s. Documenteren en processen beschrijven is een belangrijk onderdeel van jullie teamwork.
 

lees meer

Functie-eisen Je hebt een HBO werk- en denkniveau, minimaal een afgeronde opleiding ICT niveau 4 en relevante werkervaring. Actuele ervaring is een must, want het is belangrijk dat je direct inzetbaar bent en samen met je team onze dienstverlening naar een hoger niveau tilt.
Je bent gepokt en gemazeld in het vak, schroomt niet om advies te geven en weet je keuzen uitstekend te verantwoorden. Daarnaast vind je het leuk om mensen verder te helpen. Collega’s kunnen altijd bij je terecht met hun vragen en je weet ze te motiveren met je vernieuwende en inspirerende ideeën. Je duikt ook graag zelfstandig in vraagstukken die je bekijkt vanuit verschillende invalshoeken en landelijke ontwikkelingen. Door je positieve stijl van communiceren en persoonlijkheid ken je snel de weg bij onze organisatie met een politiek-bestuurlijke context. Je bent flexibel, stressbestendig en denkt in oplossingen. Jij werkt zelfstandig en neemt de verantwoordelijkheid voor je werk.  Eigen vervoer is een pré!

Je hebt ruime, actuele en aantoonbare kennis van:
 • Microsoft Azure platform, Microsoft Server 2016 / 2019, het Office365 platform, Powershell scripting, Citrix platform, Ivanti Workspace, Ivanti Automation, HyperV, App-V,  DNS/ DHCP, certificaten.
 • Principes en kennis van een Cloud architectuur, TCP/IP protocollen, openbare infrastructuren en Wireless netwerken, firewalls, routers en switches.
 • Je bent in het bezit van recente IT certificaten (ITIL V4 / MCSE / Microsoft Azure / Office 365, Citrix)

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Salarisinformatie Bruto € 3.968 p/m

Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 3.968,- bruto per maand (CAO GEMEENTEN schaal 9) bij een 36-urige werkweek. Daarnaast ontvang je 17,05% van je salaris in de vorm van een individueel keuzebudget (IKB) waarmee je een deel van de arbeidsvoorwaarden naar eigen wensen kunt inrichten. Verder biedt de gemeente een aantrekkelijk werkklimaat met aandacht voor loopbaanontwikkeling en goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO Gemeenten.

lees meer

Overige info Bel voor meer informatie met Maikel van der Heijden, (088) 751 0678 of Martijn Kreuning, (088) 751 0707. Mail je cv naar Linda Willems, HR adviseur, [email protected]  Solliciteren kan tot 9 juli 2020.
 
Bedrijfsomschrijving De gemeente Molenlanden is een innovatieve gemeente in de Zuidelijke Randstad met een grenzeloze ambitie. We gaan voor een vijf sterren-dienstverlening, waarbij we actief aanwezig zijn in de twintig karakteristieke kernen. We verbinden ons met 43.500 inwoners en ondernemers door hen te ontmoeten, kennis te delen, samen oplossingen te vinden en elkaar te inspireren. En natuurlijk kijken we over de grenzen van onze groene oase en werken we samen met partners in de regio en daarbuiten.

De ideale werkgever
Gemeente Molenlanden is dé ideale werkgever voor mensen die houden van vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid. Wij werken bijvoorbeeld écht plaats- en tijdonafhankelijk. Je bepaalt zelf waar je werkt. Ook krijg je alle ruimte om inhoud te geven aan je nieuwe baan. Jouw ideeën zijn meer dan welkom. We gaan uit van zelforganisatie: teams nemen verantwoordelijkheid voor de eigen werkzaamheden, monitoren hun prestaties en passen waar nodig hun werkstrategie aan. Zij luisteren naar wat de ander nodig heeft en zien win-win-oplossingen. Het gaat om partnerschap en samenspel. Spreekt onze manier van werken je aan? Dan komen we graag snel met je in gesprek.

lees meer

Contactpersoon Mevr. Linda Willems
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures IT Specialist in Bleskensgraaf ca Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Bleskensgraaf ca