Vacature Full-stack sr. developer: Java, event sourcing, React, AWS in Apeldoorn

Apeldoorn

Convect
 • Convect Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving WIL JIJ BOUWEN AAN ÉÉN PRODUCT?
Convect Beheer is opzoek naar een full-stack senior developer. Onze stack bevat JAVA, Spring Boot, Axon Framework, event sourcing, CQRS, React (en Angular9), AWS en Kubernetes (EKS). Onder leiding van de tech lead (op dit moment extern belegd) bouw je mee aan onze applicaties voor toekomstgericht vastgoedbeheer. We herontwikkelen onze LAMP ‘legacy’ applicatie en implementeren een ‘Domain Driven Design’. Hierin zoeken we iemand die thuis is in de JAVA services en mee wil bouwen aan onze toekomst. Je maakt graag gebruik van nieuwe technieken in AWS, houdt van kwaliteit en kan werk organiseren. Ben jij toe aan een mooie uitdaging? Welkom bij Convect Beheer!

CONVECT, DÉ ONLINE SUCCES-OPLOSSING VOOR VvE’s
Vastgoedbeheer voor Verenigingen van Eigenaars… klinkt niet sexy, maar er gebeurt meer dan genoeg. Ik ben Lennart van Ommen en startte in 2012 met Convect Beheer. Overtuigd als ik was én ben, dat beheerders van VvE’s hun financiële, organisatorische en technische werkzaamheden veel efficiënter kunnen regelen. Inmiddels ondersteunen we ruim 5.000 appartementencomplexen en zijn we een serieuze speler in de software voor VvE-beheer. Klanten zien ons als innovatief, toekomstgericht, flexibel en vriendelijk. Gegroeid zoals we zijn, zijn we nu opzoek naar een nieuwe collega die graag meebouwt aan onze toekomst.

lees meer

Functie-eisen COMPETENTIES
Vanzelfsprekend moet er een goede 'click' zijn. Verdere vereiste competenties zijn als volgt:
 • Organiseren; kan doelen stellen, plannen en de voortgang bewaken;
 • Teamspeler; kan luisteren, begripvol zijn, enthousiasmeren en samenwerking versterken;
 • Ontwikkelaar; professional, ontwikkelt software die aan hoge standaarden voldoet.
HBO+, Senior in Java, MySQL, React/Angular. Kennis van domain driven design, event sourcing, Axon Framework, Kotlin en of AWS is een pré.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Salarisinformatie Bruto € 4.000 - € 5.300 p/m
Aantal uur per week 40 uur p/w
28-40 uur per week
Overige info DAGELIJKS WERK
Het IT-team bestaat vandaag de dag uit 3 fulltime developers en 1 freelancer. We beschikken over een uitdagend landschap, hebben technical dept en nog tal van klantwensen. In het team wordt de planning besproken en samen ontwikkelen we nieuwe functies. We hebben een prettig kantoor en goede koffie!  

lees meer

Bedrijfsomschrijving Convect levert software aan vastgoedbeheerders. Voor effectiever beheer en meer service aan de eigenaren.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Agile Ontwikkelaar in Apeldoorn Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Apeldoorn