Vacature Intelligent Automation Consultant, fulltime, Amersfoort - Amsterdam

Amsterdam

NewDawn Robotics
 • NewDawn Robotics Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Robotic Process Automation (RPA) en Artificial Intelligence (AI) veranderen de manier waarop we werken. Als consulting boutique zet NewDawn, samen met klanten, de koers uit bij hun digitale transformatie. Door toepassing van nieuwe technologieën zoals RPA en AI helpen wij deze organisaties in het maximaliseren van het potentieel van hun werknemers. Onze relaties zijn (inter)nationale corporates in engineering, financial services, life sciences en gezondheidszorg. Onze consulting/ontwikkelteams bestaan uit RPA developers en consultants, die nauw samenwerken met de klant. We passen Scrum methodologie toe bij het analyseren van processen en bij het bouwen, implementeren en verbeteren van werkende softwarerobots.

Wie ben jij?
Je bent een ambitieuze ‘young professional', je creëert kansen en neemt liever initiatief dan dat je volgt. Robotics (RPA), machine learning en/of Artificial Intelligence (AI) zijn daarom jouw terrein. Je bent analytisch, creatief en beschikt over een sterk probleemoplossend vermogen. Technologie zet je doelmatig in om operationele vraagstukken op te lossen. Je bent communicatief sterk en bedreven in het vertalen van klantvragen naar technische oplossingen. 

lees meer

Functie-eisen Dit heb je zeker:
 • Minimaal Bachelor diploma richting Business Information Management, Econometrie, Engineering, Technische Bedrijfskunde of Informatica;
 • 0 - 3 jaar ervaring met het ontwikkelen en implementeren van (BI of AI) applicaties;
 • Ervaring met programmeren en scripten;
 • Je doorgrondt bedrijfsprocessen;
 • Sterke probleemoplossende vaardigheden;
 • Kennis van UiPath, Automation Anywhere, BluePrism of gerelateerde RPA software is een pré.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Overige info Wat mag je van ons verwachten?
Je ontvangt een bovengemiddeld salaris- en mobiliteitsbudget, en daarnaast een teambonus op basis van gezamenlijk behaalde resultaten. Afhankelijk van de wensen van de klant zijn de werktijden flexibel in te richten. Ook bieden we de mogelijkheid om parttime te werken. Persoonlijke ontwikkeling, groei en eigen initiatief worden gestimuleerd. Denk hierbij aan opleidingsbudget én -dagen om je verder te ontwikkelen; je hebt zelf de regie over je carrière. Omdat jij samen met ons NewDawn verder uit wilt bouwen, is er de mogelijkheid om op termijn aandeelhouder te worden.

Neem contact op.
Wil jij je ontwikkelen op het gebied van digitale transformatie? Aarzel niet en neem contact met ons op via [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving NewDawn is een startup op het gebied van Robotic Process Automation (RPA) en Artificial Intelligence (AI). Door onze jarenlange ervaring met het begeleiden van fortune 500 bedrijven in binnen- en buitenland hebben wij onze eigen methodologie ontwikkeld die onderscheidind is in de markt. Resultaat? Tevreden klanten, langdurige relaties en interessante projecten bij toonaangevende bedrijven. Van MKB+ tot multinationals.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures .NET Developer in Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Amsterdam