Vacature Ervaren Software Developer omgeving Den Haag / bekend met Linux, PHP en Laravel

Den Haag

Sensornet
 • Sensornet Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Wat ga je doen als Software developer?

Meten is weten. Dat doet Sensornet. Wij zijn gespecialiseerd in langdurige, betrouwbare metingen van geluid en trillingen. De resultaten vertalen we tot effectieve informatie voor iedereen, zodat de situatie kan worden verbeterd. Dit doen we voor bedrijven, voor gemeenten en voor omwonenden.
 • Jij krijgt er een kick van om programma’s te maken, die deze enorme brei aan data dagelijks weet om te toveren tot representatieve getallen en grafieken op een webpagina. Hierdoor krijgt de klant een goed beeld van de situatie.
 • Je kijkt altijd waar het werk slimmer, beter en logischer kan. Net zo snel als de data bij ons binnenkomt, zet jij weer wat nieuws neer. Natuurlijk sta je daar niet alleen voor, je werkt samen met experts. We gebruiken allerlei datamining technieken zoals neurale netwerken, support-vector machines en natuurlijk zelf ontwikkelde tools.

lees meer

Functie-eisen Wat kom je brengen als Software developer?
 • Jij hebt een afgeronde HBO opleiding op het gebied van Informatica of een vergelijkbare opleiding en een paar jaar werkervaring als developer.
 • Aangezien je met een grote hoeveelheid data werkt, is het belangrijk dat je het overzicht bewaart en nauwgezet werkt. Verder ben je gedreven, analytisch en zelfkritisch.
 • Binnen Sensornet werken we met Python, PHP, Laravel, Perl, C, Mysql, jQuery, AJAX en D3. Je bent bekend met de meeste hiervan. Werkervaring in een Linux-omgeving is een pré.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Wat bieden we jou als Software developer?
 • Je krijgt te maken met creatieve en gepassioneerde collega’s, die toonaangevend zijn in metingen van geluid en trillingen.
 • De eerste maanden krijg je een buddy, die jou wegwijs maakt in onze organisatie en je inhoudelijk ondersteunt waar nodig.
 • Wij bieden jou een uitdagende baan met volop ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. Daarbij is onze werksfeer informeel en sta je er nooit alleen voor. Sensornet is onderdeel van adviesbureau DGMR en is daarmee een kleine organisatie (9 medewerkers) in een grote! Wij zijn een jonge organisatie, waarin nog veel naar eigen inzicht is vorm te geven.
 • Je krijgt een werkplek waar je je snel thuis voelt. De locatie van waaruit je werkt, is ons kantoor in het dynamische centrum van Den Haag. Deze locatie zit op loopafstand van het station.
 • Persoonlijke ontwikkeling om jezelf scherp te houden. Jouw kennis en vaardigheden kun je vergroten door een gevarieerd aanbod binnen ons bedrijf, maar ook met externe trainingen, bijeenkomsten en workshops.
 • Een goede balans tussen werk en privé vinden we erg belangrijk. Daarom hanteren wij flexibele werktijden. Hierdoor heb je de mogelijkheid om buiten de spits te reizen en thuis te werken. Door een goede balans tussen werk en privé blijf je voldoende tijd houden voor sport of bijvoorbeeld een borrel met collega’s in het centrum van Den Haag.
 • We houden van beweging. Zo zijn er o.a. lunchwandelingen, stimuleren we het fietsgebruik en is er een persoonlijk sportbudget om met collega’s te kunnen sporten.
 • Tot slot ontvang je een goed salaris dat past bij de functie. Daarnaast bieden we je goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een 13e maand, collectieve winstdeling, collectieve pensioenregeling met een lage eigen bijdrage, 27 vakantiedagen en een flexibel systeem waarmee je arbeidsvoorwaarden kunt uitruilen.
Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld

lees meer

Bedrijfsomschrijving Sensornet is gespecialiseerd in langdurige, betrouwbare metingen en de vertaling van resultaten tot effectieve informatie voor iedereen.

Laat de feiten spreken
Wij denken dat heldere informatie vanuit betrouwbare metingen voor de woon- en werkomgeving ieder blij maakt.

Knelpunten in de leefomgeving kennen verschillende belanghebbenden: de bron van hinder, mensen die gehinderd worden en de overheid die normen stelt en deze handhaaft. Het is uiteindelijk in ieders voordeel als er heldere, gedeelde informatie is over de situatie: een fundament voor een duurzame relatie met elkaar.

Zorgt voor helderheid, voor iedereen!
Duurzaam en betrouwbaar beleid is gebaseerd op verifieerbare feiten en doet daarmee recht aan alle belangen.

De bron van eventuele hinder heeft veelal een nuttige functie in de samenleving, bijvoorbeeld vervoer, bouw, productie of ontspanning. Sensornet kan met realtime metingen helderheid geven waar grenzen liggen, of waar processen optimaal bestuurd kunnen worden. We brengen in beeld of met minder maatregelen hetzelfde of zelfs een beter resultaat bereikt wordt. Waren klachten wel terecht? Houden uw medewerkers zich altijd aan de regels? Hoe lang werkt het smeermiddel tegen piepende trams?

Vaak kan veel hinder voorkomen worden met beperkte maatregelen die volgen uit helder inzicht. Zo’n reductie levert goodwill op bij de gehinderden en de overheid.

Gehinderden voelen zich niet altijd serieus genomen in wat zij ervaren. Met metingen van Sensornet wordt informatie duidelijk en objectief vastgelegd; daar kan niemand omheen. Gehinderden kunnen dan samen met de veroorzaker of de overheid aansporen tot een verbetering van de situatie. Hoeveel geluid was er vannacht en hoe lang duurde het eigenlijk? Welke pieken komen er voor en hoe vaak?

De overheid stelt regels op en zorgt voor de handhaving. Maar de overheid kan niet overal tegelijk zijn en zeker niet 24 uur per dag. Sensornet geeft continue inzicht en de rapportages komen naar ú toe. Een transparante overheid geeft partijen inzicht in de situatie: de veroorzaker gaat zelf bijsturen, burgers klagen pas als ze zien dat de norm overschreden wordt en als u dàn in actie komt, kunt u ook goed onderbouwd handelen. Hoelang is een spoorwegovergang dagelijks dicht? Gaan klachten over incidenten of is de oorzaak structureel? Hoeveel geluid maken de windmolens in de praktijk én bij welke meteocondities?

De beste sensoren, de slimste algoritmen
Wij leveren nauwkeurig gemeten waarden van de relevante bron. Voor iedereen direct inzichtelijk op hoofdlijnen en tegelijk transparant tot op detail niveau.

Langdurig en permanent meten sluit toevalligheden uit en maakt tendensen helder. Automatische analyses en rapportages zorgen ervoor dat vanuit de grote hoeveelheid aan gegevens de relevante onderdelen worden samengevat tot informatie en bovendien betaalbaar blijft. De website maakt het mogelijk om informatie snel overal toegankelijk te maken.

Sensornet ontzorgt u voor het hele project: de installatie, het onderhoud, het beheer en de ontmanteling. De resultaten zijn real-time inzichtelijk; duidelijk, transparant en helder.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Software Developer in Den Haag Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Den Haag