Vacature Technical Support medewerker in de omgeving Nijmegen

Nijmegen

Salesupply Nederland BV
 • Salesupply Nederland BV Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 3 of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Voor onze afdeling Technical Services zijn wij op zoek naar een ICT Support medewerker die van aanpakken houdt en ons kan ondersteunen en ontzorgen op het gebied van informatie- en communicatietechnologie. 
Word jij enthousiast van het analyseren van applicatie problemen en vind jij het een uitdaging om onze medewerkers en klanten zo snel mogelijk weer operationeel te krijgen?

Dan is dit misschien wel de baan waar je naar op zoek bent!

Wanneer is dit jouw baan?
Je bent een leergierig persoon die in staat is gerichte vragen te stellen om problemen helder te krijgen, want niet alle vragen die gesteld worden zullen even makkelijk te begrijpen zijn. Je signaleert en herkent belangrijke informatie met als doel het opsporen en oplossen van knelpunten.
Je voelt je als een vis in het water op het gebied van ICT en vindt het leuk om op dagelijkse basis met zowel medewerkers als klanten te schakelen. 
Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor onze internationale kantoren en beheer en optimaliseer je de interne systemen.  
 
Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding in ICT richting (niveau 3 of 4) en relevante werkervaring, maar wat ook erg belangrijk is voor ons is jouw persoonlijkheid! We zoeken iemand die van aanpakken houdt, graag wil leren en een toekomst op wil bouwen binnen Salesupply. 

lees meer

Functie-eisen Wat vragen wij van jou?
 • Je hebt minimaal een MBO opleiding in ICT richting
 • Je bent probleemoplossend en klantgericht
 • Je bent nauwkeurig en gaat voor kwaliteit
 • Je hebt een uitstekend analytisch vermogen
 • Je bent in staat processen te verbeteren en structuur aan te brengen
 • Je kan zowel goed in teamverband als zelfstandig werken
 • Je hebt geen probleem met storingsdiensten voor het oplossen van spoedgevallen
 • Je hebt een goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal
Welke vaardigheden zijn een pré?
 • Kennis van Windows OS en Linux
 • Kennis van Email (POP/SMTP)
 • Kennis van VoIP

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Overige info Wat bieden we je?
We bieden je een uitdagende functie in een enthousiaste en snelgroeiende organisatie. 
In deze functie bieden we je naast learning on the job ook opleidingsmogelijkheden aan zodat je het beste tot je recht komt. Je komt te werken in ons nieuwe kantoor in Nijmegen (HQ), in een team van acht medewerkers, in een informele en prettige cultuur. 
De functie is voor 40 uur per week met marktconforme arbeidsvoorwaarden, een goede pensioenvoorziening én leuke collega's. 

Heb je zin in deze baan?
Mooi! Mail dan je motivatiebrief en uitgebreid CV naar [email protected] t.a.v. Evelien van Blijderveen.
Je hoort vervolgens van ons of je wordt uitgenodigd, we nemen dan persoonlijk contact met je op. We verwelkomen je daarna graag zo snel mogelijk. 
Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Salesupply is een wereldwijd e-commerce bedrijf, dat online retailers helpt om internationaal te groeien en met een relatief lage investering efficiënt en snel winst te boeken.

Salesupply biedt een brede reeks modules aan om bedrijven bij het internationaliseren van hun online activiteiten te ondersteunen. Vanuit ons vestigingsnetwerk in Europa, Azië, Rusland, Brazilië en de VS bieden wij oplossingen van marktonderzoek en strategische ondersteuning tot volledige lokalisering van websites, marketing en klantenservice. Inmiddels ondersteunen we meer dan 350 bedrijven uit onder andere de mode, sport en autobranche.

Salesupply is een bedrijf waar mensen uit diverse landen op dagelijkse basis samenwerken om voor onze klanten het optimale resultaat te behalen. Als winnaar van de Marketing Innovation Award 2013, winnaar Thuiswinkel Cross Border Award, genomineerd voor BVH Rising Star Award en recentelijk in de top 500 opgenomen van de Deloitte Fast 500 EMEA is Salesupply een wel gewaardeerde speler in het internationale e- commerce landschap.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Nijmegen