Vacature Product Owner Cloud Platforms - Den Bosch

Den Bosch

Enexis
 • Enexis
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Collega Michel vervult momenteel een soortgelijke rol en vertelt je graag meer:

‘Als Product Owner ben ik verantwoordelijk voor de verander roadmap en borg inrichting en beschikbaarheid van cloud omgevingen. In sprints van 2 weken voeren we de wijzigingsopdrachten en onderhoudsactiviteiten uit. Dit doe ik samen met een multidisciplinair team van professionals. Dagelijks werken we aan user-stories; dit is bijvoorbeeld een ontwikkelklus of een operationeel vraagstuk, waarbij ik als meewerkend voorman ook inhoudelijke expertise meebreng. Zo ben ik nu bezig met het bouwen van een stuk Python-code in een CI/CD pipeline en met het geautomatiseerd opschonen van ontkoppelde volumes .

Als je het mij vraagt is momenteel onze grootste uitdaging het continue borgen van de beveiliging en bescherming van het platform. We verzorgen hiervoor extra securitytraining en er is veel aandacht voor inrichten volgens ‘zero trust' principes.

De focus binnen het team ligt op continue verbetering, we blijven onszelf constant uitdagen. Het feit dat we in een technisch vooruitstrevende omgeving werken zorgt ervoor dat ik de functie als zeer afwisselend ervaar. Je zult het misschien wel weten; het cloud platform staat niet stil en is nooit af! Er komen juist in hoog tempo nieuwe functionaliteiten beschikbaar waar wij iets mee moeten. Dit zorgt ervoor dat we constant blijven werken aan het cloud-platform waar we trots op mogen zijn.'

lees meer

Functie-eisen

Om deze functie juist vorm te geven beschik je over:

 • Hbo opleiding en academisch werk- en denkniveau;
 • Certificering als Product Owner (minimaal PSPO 1 niveau, of vergelijkbaar);
 • Ervaring op het gebied van cloud technologie (bijv. AWS, Azure, Google), kennis van Cloud Native Architectuur principes en kennis van informatiebeveiliging;
 • Kennis van Terraform, Ansible en GitLab (pre).

Je bent analytisch en communicatief sterk. Daarnaast ben je goed in staat om sturing te geven aan het team waarbij je medewerkers motiveert om het beste uit zichzelf te halen. Structureel en ad hoc samenwerken en werken met strakke deadlines gaat je goed af. Je beschikt over vaardigheden om je stakeholders continue te informeren en waar nodig ook training te geven.

Aanbod

Als sociale werkgever bieden wij een goede balans tussen werk en privé, veel vrijheid en een arbeidsvoorwaardenpakket die je naar eigen wens in kunt zetten. Je krijgt bijvoorbeeld 24,5 vakantiedag, maar je kunt in totaal nog 35,5 dag bijkopen!
 
Daarnaast ontvang je:

 • Salaris tussen € 3.992,- en € 5.703,- bruto per maand, op basis van een 40-urige werkweek. 
 • Flexibel in te zetten budget van 20,7% van je bruto jaarsalaris (bijkopen van extra verlof of maandelijkse/jaarlijkse uitbetaling);
 • Vakantiegeld (8% van je bruto jaarsalaris);
 • Een budget van €500,- bruto per jaar voor alles wat je vitaler of duurzamer inzetbaar maakt;
 • Ruime mogelijkheden om trainingen en opleidingen te volgen;
 • Reiskostenvergoeding en 1e klas OV-kaart, inclusief gebruik van een OV-fiets/kluisje/parkeren bij Q-park bij het station;
 • Een goede pensioenregeling en collectieve verzekeringen;
 • Een laptop en telefoon die je ook privé kunt gebruiken.

Screeningsbeleid
We gaan referenties na, toetsen de authenticiteit van je cv, checken identiteitspapieren en diploma's en vragen een verklaring omtrent gedrag (VOG) op. Het is vanwege veiligheidsrichtlijnen, noodzakelijk om vloeiend Nederlands te spreken, lezen en schrijven.
 
Ben jij de persoon die wij zoeken? Solliciteer dan nu of neem voor meer informatie contact op met Aniek Smeets (Corporate Recruiter) via [email protected] of bel/app naar 06-27181659. 

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.914 - € 5.591 p/m
Bedrijfsomschrijving

In je rol van Product Owner binnen Enexis ICT stap je in een nieuwe functie, binnen een jong en dynamisch expert team: het team Cloud Platforms & Connectivity. Het team maakt onderdeel uit van de Cloud Service afdeling en bestaat op dit moment uit 6 interne medewerker aangevuld met externe specialisten van onze partnerorganisaties. Het is onze ambitie om de interne bezetting de komende periode snel door te laten groeien tot zo'n 11 Fte.

Je standplaats in deze functie is Den Bosch, Weert of Zwolle (mag jij kiezen); op alle drie de locaties werken collega's, dus laat je je gezicht er ook regelmatig zien. Omdat er daarnaast ook regelmatig ICT werkzaamheden op diverse andere Enexis locaties en bij de partnerorganisatie worden uitgevoerd hanteert Enexis ICT een flexwerkwerkmodel waar structureel (deeltijd) thuiswerk ook na Corona nog deel van uitmaakt.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Product Owner in Den Bosch
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Den Bosch