Vacature Junior ICT Professional - Den Bosch

Den Bosch

Enexis
 • Enexis
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

In de functie van Junior ICT Professional start je als Functioneel Beheerder/Ketenbeheerder binnen de Aansluitketen.  Gedurende de operationele uitvoering van de functie krijg je de kans om te ontdekken waar je passie en ambitie ligt binnen ICT. Zo kun je zelf je pad voor de komende jaren uitstippelen!!

Wat ga je dan zoal doen?

Je houdt de functionaliteit van de bestaande informatiesystemen binnen de Aansluitketen in stand, door het vertalen van de eisen en wensen vanuit de business en ICT naar functionele beschrijvingen en het implementeren hiervan. Je ondersteunt en evalueert het gebruik van de functionaliteiten waarmee je gebruikersondersteuning levert. Binnen de Aansluitketen heb je te maken met zowel interne als externe samenwerkingsverbanden. Intern schakel je bijvoorbeeld met gebruikers en schakel je ICT-expertise van de andere ICT-afdelingen in waar nodig. Extern heb je te maken met leveranciers van applicaties, maar kent de Aansluitketen ook samenwerkingsverbanden met aannemers. Een afwisselende omgeving dus met verschillende stakeholders.

De ICT-afdeling begeeft zich in een veranderende omgeving, waarbij de transitie naar de Cloud-omgeving en de overgang naar SAP S4HANA net achter de rug is en een groot project omtrent Werkmanagement in de Oracle omgeving volop in beweging is. Deze laatste ontwikkelingen vervangen de komende jaren (een deel van) de huidige Aansluitketen. Een interessante en afwisselende werkomgeving met verschillende kansen en mogelijkheden om als ICT Professional te groeien.
Je hebt dan ook de ambitie om de komende jaren door te groeien naar een zwaardere ICT-functie, te denken valt aan de functie van Informatieanalist of Software Engineer. In deze functie gaan we samen met jou kijken naar je ambities, wensen en kwaliteiten wat betreft doorgroeimogelijkheden, opleidingen en cursussen.

lees meer

Functie-eisen

Gezien de aard van de functie en de toekomstperspectieven beschik jij over een afgeronde HBO- of WO-ICT opleiding. Heb je een afgeronde HBO- of WO-opleiding in een andere relevante richting, bijvoorbeeld Bedrijfskunde en heb je dit aangevuld met minimaal 2 jaar werkervaring binnen ICT, bijvoorbeeld als beheerder of programmeur, dan ontvangen we ook graag je reactie, 

Als Junior ICT Professional wordt er in ieder geval van je verwacht dat je energiek, leergierig en bereid bent om (voor jou nieuwe) uitdagingen aan te pakken. Je werkt gestructureerd, bent proactief en beschikt over een sterk analytisch vermogen. Daarnaast signaleer je (structurele) bottlenecks en ben je in staat oplossingen aan te dragen. Tot slot werk je met passie en krijg je er een kick van om je met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van ICT bezig te houden.

Het is vanwege veiligheidsrichtlijnen, noodzakelijk om vloeiend Nederlands te spreken, lezen en schrijven.

Aanbod

Ben je al enthousiast geworden? Als sociale werkgever bieden wij je naast een goede balans tussen werk en privé, veel vrijheid en ook nog eens een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket. Dit pakket kun je naar jouw eigen wensen inzetten. Houd jij bijvoorbeeld van verre reizen? Bij ons krijg je 24,5 vakantiedag, maar kun je in totaal nog 35,5 dag bijkopen vanuit jouw persoonlijk budget!

Vind jij sporten of jezelf ontwikkelen een must? Je krijgt een bruto budget van €500,- per jaar voor je sportabonnement en is er budget voor het volgen van training en opleidingen.

Nog steeds enthousiast?

Je ontvangt een budget van 28,7% over je bruto jaarsalaris. Hierin zit o.a. je vakantiegeld, ADV en 13e maand. Dit budget is flexibel in te zetten voor bijvoorbeeld het bijkopen van extra verlof of een maandelijkse uitbetaling.

 • Afhankelijk van de kennis en ervaring die je meeneemt, wordt deze functie inschaald in (aanloop)klasse 13 of klasse 14;
 • Klasse 13 heeft een inschaling tussen € 2.754,- en € 3.934,- bruto per maand, op basis van een 40-urige werkweek, per 01-01-2021;
 • Klasse 14 heeft een inschaling tussen € 3.009,- en € 4.298,- bruto per maand, op basis van een 40-urige werkweek, per 01-01-2021;

Daarnaast ontvang je:

 • Een reiskostenvergoeding en een 1e klas OV-kaart, inclusief gebruik van een OV-fiets;
 • Een goede pensioenregeling en collectieve verzekeringen;
 • Een laptop en telefoon die je ook privé kunt gebruiken.

Screeningsbeleid

Ons screeningsbeleid houdt, afhankelijk van de functie, in: het nagaan van referenties, het toetsen van de authenticiteit van cv, identiteitspapieren en diploma's en het opvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG).

Ben jij de persoon die wij zoeken? Solliciteer dan nu of neem voor meer informatie contact op met Irene van Ballegooij (Corporate Recruiter) via [email protected] of bel/app naar 06-15555245.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.950 - € 4.214 p/m
Bedrijfsomschrijving

Binnen de afdeling ICT zijn 4 domeinen ondergebracht, waaronder het domein Primaire Ketens. Binnen dit domein zijn een aantal ketens ondergebracht, één van deze ketens is de Standaard Aansluitketen. Het team bestaat uit circa 26 collega's en werkt met verschillende Agile/DevOps teams. Het team biedt ondersteuning aan de IT systemen die in het bedrijfsproces Standaard Aansluitketen vallen, een complexe keten met zowel in- als externe klanten en samenwerkingsverbanden.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures ICT Medewerker in Den Bosch Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Den Bosch