Vacature Functioneel Beheerder - Den Bosch

Den Bosch

Enexis
 • Enexis
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Om onze ambities te kunnen verwezenlijken zoekt de afdeling ICT Staven een breed geörienteerde Functioneel Beheerder met affiniteit tot de ICT techniek. Naast functioneel beheer behoren ook diverse applicatiebeheertaken tot je aandachtsgebied. Je werkgebied betreft de small business applicaties voor de stafdiensten van Enexis. De diversiteit in applicaties is groot en continu in beweging. Je draagt zorg voor beschikbaarheid en optimale functionaliteit van betreffende applicaties. Je bent contactpersoon voor de business, je coördineert en organiseert, ook naar aanpalende ICT componenten. Je ondersteunt gebruikers, zorgt voor documentatie en juiste autorisatie. Je zorgt voor de afhandeling van incidenten, changes, problems en serviceverzoeken en onderhoud contacten met leveranciers.

lees meer

Functie-eisen

Je hebt een HBO diploma behaald in een relevante studierichting binnen de ICT en hebt minimaal 3 jaar werkervaring als Functioneel Beheerder. Daarnaast ben je communicatief vaardig, proactief, beschik je over coördinatie- en organisatietalent en weet je goede contacten met je klant te onderhouden. Verder ben je oplossingsgericht en creativiteit. Je hebt overtuigingskracht en bent in staat om constructief samen te werken in structurele en ad hoc samenwerkingsverbanden. Ervaring met Agile/Scrum is een pré.

Aanbod

Ben je al enthousiast geworden? Als sociale werkgever bieden wij je naast een goede balans tussen werk en privé, veel vrijheid en ook nog eens een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket. Dit pakket kun je naar jouw eigen wensen inzetten. Houd jij bijvoorbeeld van verre reizen? Bij ons krijg je 24,5 vakantiedag, maar kun je in totaal nog 35,5 dag bijkopen vanuit jouw persoonlijk budget!

Vind jij sporten of jezelf ontwikkelen een must? Je krijgt een bruto budget van €500,- per jaar voor je sportabonnement en is er budget voor het volgen van training en opleidingen.

Nog steeds enthousiast?

Je ontvangt een budget van 28,7% over je bruto jaarsalaris. Hierin zit o.a. je vakantiegeld, ADV en 13e maand. Dit budget is flexibel in te zetten voor bijvoorbeeld het bijkopen van extra verlof of een maandelijkse uitbetaling.

 • Deze functie is ingedeeld in klasse 14, met een inschaling tussen € 2.950,- en € 4.214,- bruto per maand, op basis van een 40-urige werkweek. 
 • Een reiskostenvergoeding en een 1e klas OV-kaart, inclusief gebruik van een OV-fiets;
 • Een goede pensioenregeling en collectieve verzekeringen;
 • Een laptop en telefoon die je ook privé kunt gebruiken;

Screeningsbeleid

Ons screeningsbeleid houdt, afhankelijk van de functie, in: het nagaan van referenties, het toetsen van de authenticiteit van cv, identiteitspapieren en diploma's en het opvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG). Het is vanwege veiligheidsrichtlijnen, noodzakelijk om vloeiend Nederlands te spreken, lezen en schrijven.

Ben jij de persoon die wij zoeken? Solliciteer dan nu of neem voor meer informatie contact op met Irene van Ballegooij (Corporate Recruiter) via [email protected]  of bel/app naar 06-15555245.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.950 - € 4.214 p/m
Bedrijfsomschrijving

De Functioneel Beheerder ICT is werkzaam binnen het team ICT Staven, onderdeel van het ICT domein Marktfacilitering, Staven en Project Management Bureau. ICT Staven is verantwoordelijk voor de ICT dienstverlening voor de Stafdiensten van Enexis. Het team van ca. 25 collega's, bestaat uit functioneel beheerders, informatieanalisten/specialisten, consultants en architecten, die samen het beheer, de optimalisatie en de innovatie van de informatievoorziening voor de Stafdiensten verzorgen.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Functioneel Beheerder in Den Bosch Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Den Bosch