Vacature Informatieanalist SAP - Den Bosch

Den Bosch

Enexis
 • Enexis
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Als Informatieanalist SAP neem jij een belangrijke, technische en regisserende rol aan tussen de Azure platform beheerder, de applicatiebeheerder SAP en de functionele teams. Dit met als doel dat de afdeling altijd snel en veilig toegang heeft tot bedrijfskritische applicaties. De klanten en partners van Enexis, de medewerkers en de functionele teams van de diverse SAP-systemen zijn afhankelijk van jou. Naast reguliere beheerwerkzaamheden realiseer je veranderingen die nodig zijn voor Enexis om nog meer klantgericht te worden.

Je verdiept je tevens in onze andere platformen, en denkt en werkt mee  aan transities en stabilisaties van de systemen. Dit doe je samen met een leuk team van zeer gemotiveerde collega's die de techniek van SAP en het samenwerken met diverse partijen net zo belangrijk vinden als jij!

Je houdt ons platform dag en nacht operationeel, je plant, coördineert en voert regie over de cloud platformbeheerder conform de afgesproken SLA's. Hiernaast draai je mee in een wacht- en storingsdienst die de bedrijfskritische SAP systemen in de lucht houden. Vanuit de tweede lijn ben jij in staat om incidenten en problemen op te lossen, voorkomen is natuurlijk altijd beter dan genezen! Je denkt graag mee over het voorkomen van deze incidenten.
 

lees meer

Functie-eisen

Om deze functie juist te vervullen beschik je over een afgeronde HBO opleiding bijvoorbeeld op het gebied van Bedrijfskunde of Informatica. Hiernaast beschik je over brede kennis van en ervaring met SAP-omgevingen, en heb je veel kennis van het beheer van SAP R3 & S/4 HANA. Je bent tevens bekend met de technische kant van de inrichting en van security en autorisaties. 

Natuurlijk zijn we ook op zoek naar iemand met een passende persoonlijkheid. We zoeken een collega met een klantgerichte instelling; je bent bewust van hoe je functie bijdraagt aan het succes van onze business. Verder beschik je over een positief-kritische instelling en draag je graag je steentje bij aan continue verbetering. Tot slot spreek je vloeiend Nederlands en Engels in woord en geschrift.

Aanbod

Ben je al enthousiast geworden? Als sociale werkgever bieden wij je naast een goede balans tussen werk en privé, veel vrijheid en ook nog eens een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket. Dit pakket kun je naar jouw eigen wensen inzetten. Houd jij bijvoorbeeld van verre reizen? Bij ons krijg je 24,5 vakantiedag, maar kun je in totaal nog 35,5 dag bijkopen vanuit jouw persoonlijk budget!

Vind jij sporten of jezelf ontwikkelen een must? Je krijgt een bruto budget van €500,- per jaar voor je sportabonnement en is er budget voor het volgen van training en opleidingen.

Nog steeds enthousiast?

Je ontvangt een budget van 28,7% over je bruto jaarsalaris. Hierin zit o.a. je vakantiegeld, ADV en 13e maand. Dit budget is flexibel in te zetten voor bijvoorbeeld het bijkopen van extra verlof of een maandelijkse uitbetaling.

 • Deze functie is ingedeeld in klasse 15, met een inschaling tussen € 3.338,- en € 4.768,- bruto per maand, op basis van een 40-urige werkweek. 
 • Een reiskostenvergoeding en een 1e klas OV-kaart, inclusief gebruik van een OV-fiets;
 • Een goede pensioenregeling en collectieve verzekeringen;
 • Een laptop en telefoon die je ook privé kunt gebruiken;

Screeningsbeleid

Ons screeningsbeleid houdt, afhankelijk van de functie, in: het nagaan van referenties, het toetsen van de authenticiteit van cv, identiteitspapieren en diploma's en het opvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG). Het is vanwege veiligheidsrichtlijnen, noodzakelijk om vloeiend Nederlands te spreken, lezen en schrijven.

Ben jij de persoon die wij zoeken? Solliciteer dan nu of neem voor meer informatie contact op met Aniek Smeets (Corporate Recruiter) via [email protected] of bel/app naar 0627181659.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 3.338 - € 4.768 p/m
Bedrijfsomschrijving

Enexis is stappen aan het maken naar een geconsolideerd landschap in de Cloud. Daarbij zijn we gestart met de transitie van het SAP R3 HR systeem naar S/4 Hana in onze Azure cloud en SAP Succesfactors. De rest van de systemen volgt de komende jaren. In dat kader hebben we een aantal belangrijke platformen die ons helpen om meer klantgericht te werken te bereiken; het SAP platform is zo'n belangrijk platform.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Informatie Analist in Den Bosch Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Den Bosch