Vacature (Oracle) Cloud Engineer - Den Bosch

Den Bosch

Enexis
 • Enexis
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Je bent samen met de andere ICT collega's uit het team verantwoordelijk voor de continuïteit van de primaire ketens met daarin alle Informatie systemen en apps die daarvoor gebruikt worden.
We zoeken idealiter een (Oracle) cloud engineer die vergevorderde kennis heeft van de Oracle Cloud Infrastructuur.
Je realiseert de Cloud foundation en cloud features samen met je collega's, om zo de development teams de cloud bouwblokken aan te reiken die ze nodig hebben voor hun oplossingen. Je team heeft uiteindelijk als doel om de development teams in staat te stellen om nieuwe business waarde te creëren met innovatieve cloud implementaties. Zo help je de ICT binnen Enexis mee te moderniseren en beweeg je de omgeving naar het nieuwe target hosting platform toe.
Je werkt daarbij aan alle aspecten van onze systeem- en applicatie engineering. Je hebt een bevlogenheid om systemen te bouwen en onderhouden en neemt daarnaast graag de uitdaging aan om tools en systemen te bouwen die andere collega's in staat stelt om nog sneller en beter te werken. Hiermee houd jij je voornamelijk bezig met:
• maken, testen, reviewen- en onderhouden van het Oracle landschap en bijbehorende code en scripting;
• bewaken cost drivers en onderhouden relatie met Oracle;
• expertise delen over Cloud infrastructuur en applicatie management;
• innovatieve voorstellen doen en ook implementeren om verbeteringen aan te brengen in het applicatielandschap.

In deze vacature staat een zo compleet mogelijk wensenpakket beschreven, er is binnen Enexis ook ruimte om binnen een paar jaar naar dit profiel toe te groeien.

lees meer

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding (bijv. Informatica of Bedrijfskunde) en hebt minimaal 3 jaar ervaring binnen de gebieden ontwikkeling/beheer bij voorkeur in een complexe ICT omgeving.

Onze ideale kandidaat voelt zich in een DevOps team als een vis in het water en kan zowel functionele ontwikkel- alsmede beheerwerkzaamheden oppakken (of staat er voor open om hierin te groeien).
Het zou mooi zijn als je ervaring het met een aantal van onderstaande aandachtgebieden;

 • Oracle Cloud Infrastructure (OCI)
 • Oracle Integration Cloud (OIC)
 • Oracle Proces Cloud (PCS)
 • Oracle Visual Builder (VBCS)
 •  Integration Cloud Services (ICS)
 • Oracle Field Service (OFS)
 • Oracle Intelligent Advisor (OIA)
 • Oracle Service cloud (OSC)
 • Oracle Identity Cloud Service (IDCS)
 • ATP & ORDS / Databases (Oracle)
 • Integratieoplossingen en -patronen, interfaces/integraties mbv middleware
 • AWS (Amazon Web Services) en/of Microsoft Azure,
 • Windows en/of Linux (server-systeembeheer),
 • Beveiliging en firewalls,
 • Monitoring en logging, Datadog, Splunk, GitLab,
 • Shell scripting,
 • Continuous Integration and Deployment (CI/CD)

Je bent gedreven, leergiering en kunt zowel zelfstandig werken, als in teamverband. Daarnaast weet je de juiste zaken prioriteit te geven en kun je de eigen werkzaamheden goed plannen en organiseren. Daarbij creëer je innovatieve oplossingen en neem je eigenaarschap voor het resultaat. Je spreek je makkelijk uit en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je bent analytisch sterk, resultaatgericht, overtuigend en hebt een klantgerichte houding. Je werkt primair vanuit ons hoofdkantoor in Den Bosch, maar bent daarnaast flexibel om één of meerdere dagen vanuit thuis of een andere Enexis locatie werkzaam te zijn.

Tot slot is het vanwege veiligheidsrichtlijnen binnen Enexis noodzakelijk om vloeiend Nederlands te spreken, te lezen en te schrijven. Tevens is in je vakgebied een goede basis van de Engelse taal nodig.

Aanbod

Ben je al enthousiast geworden? Als sociale werkgever bieden wij je naast een goede balans tussen werk en privé, veel vrijheid en ook nog eens een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket. Dit pakket kun je naar jouw eigen wensen inzetten. Houd jij bijvoorbeeld van verre reizen? Bij ons krijg je 24,5 vakantiedag, maar kun je in totaal nog 35,5 dag bijkopen vanuit jouw persoonlijk budget!

Vind jij sporten of jezelf ontwikkelen een must? Je krijgt een bruto budget van €500,- per jaar voor je sportabonnement en is er budget voor het volgen van training en opleidingen.

Nog steeds enthousiast?

Je ontvangt een budget van 28,7% over je bruto jaarsalaris. Hierin zit o.a. je vakantiegeld, ADV en 13e maand. Dit budget is flexibel in te zetten voor bijvoorbeeld het bijkopen van extra verlof of een maandelijkse uitbetaling.

 • Deze functie is ingedeeld in klasse 15, met een inschaling tussen € 3.338,- en € 4.768,- bruto per maand, op basis van een 40-urige werkweek. 
 • Een reiskostenvergoeding en een 1e klas OV-kaart, inclusief gebruik van een OV-fiets;
 • Een goede pensioenregeling en collectieve verzekeringen;
 • Een laptop en telefoon die je ook privé kunt gebruiken;

Screeningsbeleid

Ons screeningsbeleid houdt, afhankelijk van de functie, in: het nagaan van referenties, het toetsen van de authenticiteit van cv, identiteitspapieren en diploma's en het opvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG). Het is vanwege veiligheidsrichtlijnen, noodzakelijk om vloeiend Nederlands te spreken, lezen en schrijven.

Ben jij de persoon die wij zoeken? Solliciteer dan nu of neem voor meer informatie contact op met Irene van Ballegooij (Corporate Recruiter) via [email protected] of bel/app naar 06-15555245.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.338 - € 4.768 p/m
Bedrijfsomschrijving

In onze maatschappij is energie onmisbaar. Daarom werken we aan een betrouwbare en duurzame energievoorziening voor vandaag én voor de toekomst. De bedrijven binnen Enexis Groep zijn samen gedreven, snel en wendbaar. En zo kunnen we met onze ruim 4300 gedreven medewerkers de maatschappelijke eisen en de uitdagingen in de energiewereld aan. Door onze kennis, expertise en energie op alle mogelijke manieren in te zetten, geven wij vaart aan de energietransitie. Een maatschappelijke rol die we ook in tijden van snelle verandering blijven waarmaken. Nu en in de toekomst.
Binnen ICT doen wij dit door alle applicaties en de organisatie wendbaar, betrouwbaar, innovatief, betaalbaar en zelflerend in te richten. In de praktijk betekent dit dat we al onze applicaties op een innovatief en wendbaar online platform hebben draaien: het Cloud Native Architecture Platform, of in het kort 'CNAP'. Dit heeft twee voordelen: Enerzijds kunnen we hierdoor de schat aan mogelijkheden die cloudoplossingen ons bieden gebruiken om onze diensten te verbeteren. Anderzijds maken we het hierdoor mogelijk om snel en gecontroleerd applicaties te ontwikkelen op een manier die aansluit bij de gebruikers.

Binnen een van de belangrijkste programma's van Enexis, Enext, wordt conform de strategie van Enexis "We realiseren een duurzame energievoorziening door state of the art dienstverlening en netwerken en door regie te nemen in innovatieve oplossingen" een heel groot gedeelte van het bestaande ICT landschap vervangen.
De ICT afdeling wil maximaal bijdragen aan eenvoudige, robuuste én flexibele processen in onze organisatie. De bedrijfsketens, gericht op het ontwerpen, aanleggen en beheren van de energienetwerken gekoppeld aan een optimale klantbeleving en efficiënte samenwerking binnen het ketenproces, vormen hierbij het uitganspunt.
Binnen het programma Enext richt jij je samen met de collega's van de business, partners en ICT op die "State of the art dienstverlening". Daarbij streef je naar een efficiënte en klantgerichte ketenwerking. Dit doe je door samen binnen de agile/safe methodiek de huidige bedrijfsprocessen radicaal te herontwerpen en te digitaliseren binnen een volledig nieuw en wendbaar ICT landschap (o.a. gebaseerd op multi-cloud technologie). Oracle (cloud) producten zijn geselecteerd om daar invulling aan te geven.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Cloud Engineer in Den Bosch Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Den Bosch