Vacature ICT/Informatieanalist - Functioneel beheerder - Den Bosch

Den Bosch

Enexis
 • Enexis
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Als ICT/Informatieanalist vertaal je de eisen en wensen vanuit de business naar user stories en creëer je verbetervoorstellen. Je bent vanuit je rol actief betrokken bij de ontwikkeling, inrichting, het testen en het implementeren van wijzigingen.
Je ondersteunt hierbij de product owner en zijn stake-holders, komt met verbetervoorstellen gericht op efficiency en continuïteit en vertaalt deze naar oplossingen die passen binnen de transitie- en doelarchitectuur.
Je bent samen met de andere ICT collega's uit het team verantwoordelijk voor de continuïteit van de ICT O&S keten met daarin alle Informatie systemen en apps die gebruikt worden binnen de primaire processen Onderhoud en Storingen van Enexis (tbv medewerkers in de binnen en buitendienst). Hierbij ondersteun je ook de functioneel beheerders bij het analyseren en afhandelen van incidenten, probleem meldingen, serviceverzoeken en configuratie wijzigingen.

lees meer

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding (bijv. Informatica of Bedrijfskunde) en hebt minimaal 3 jaar ervaring op binnen de gebieden analyse/ontwerp/ontwikkeling/beheer bij voorkeur in een complexe ICT omgeving.
Kennis en ervaring met SAP, Mendix (Low-code Application Development) en/of interfaces/integraties (middleware) is een pré. Daarnaast is affiniteit met technologische ontwikkelingen binnen het onderhoud en storingen vakgebied in een technische omgeving meegenomen.
Onze ideale kandidaat voelt zich in een DevOps team als een vis in het water en kan zowel functionele ontwikkel- alsmede beheerwerkzaamheden oppakken (of staat er voor open om hierin te groeien). Daarnaast heb je ervaring met ITIL V3-processen (incident-, change-, en problem management proces) voor complexe systemen en IT infrastructuur.

Aanbod

Ben je al enthousiast geworden? Als sociale werkgever bieden wij je naast een goede balans tussen werk en privé, veel vrijheid en ook nog eens een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket. Dit pakket kun je naar jouw eigen wensen inzetten. Houd jij bijvoorbeeld van verre reizen? Bij ons krijg je 24,5 vakantiedag, maar kun je in totaal nog 35,5 dag bijkopen vanuit jouw persoonlijk budget!

Vind jij sporten of jezelf ontwikkelen een must? Je krijgt een bruto budget van €500,- per jaar voor je sportabonnement en is er budget voor het volgen van training en opleidingen.

Nog steeds enthousiast?

Je ontvangt een budget van 28,7% over je bruto jaarsalaris. Hierin zit o.a. je vakantiegeld, ADV en 13e maand. Dit budget is flexibel in te zetten voor bijvoorbeeld het bijkopen van extra verlof of een maandelijkse uitbetaling.

 • Deze functie is afhankelijk van de kennis en ervaring die je meeneemt, ingedeeld in klasse 14 of 15;
 • Klasse 14 heeft een inschaling tussen € 2.950,- en € 4.214,- bruto per maand, op basis van een 40-urige werkweek;
 • Klasse 15 heeft een inschaling tussen € 3.338,- en € 4.768,- bruto per maand, op basis van een 40-urige werkweek;
 • Een reiskostenvergoeding en een 1e klas OV-kaart, inclusief gebruik van een OV-fiets;
 • Een goede pensioenregeling en collectieve verzekeringe.
 • Een laptop en telefoon die je ook privé kunt gebruiken;

Screeningsbeleid

Ons screeningsbeleid houdt, afhankelijk van de functie, in: het nagaan van referenties, het toetsen van de authenticiteit van cv, identiteitspapieren en diploma's en het opvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG). Het is vanwege veiligheidsrichtlijnen, noodzakelijk om vloeiend Nederlands te spreken, lezen en schrijven.

Ben jij de persoon die wij zoeken? Solliciteer dan nu of neem voor meer informatie contact op met Irene van Ballegooij (Corporate Recruiter) via [email protected] of bel/app naar 06-15555245.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.338 - € 4.768 p/m
Bedrijfsomschrijving

ICT wil maximaal bijdragen aan eenvoudige, robuuste én flexibele processen in onze organisatie. De bedrijfsketens, gericht op het ontwerpen, aanleggen en beheren van de energienetwerken gekoppeld aan een optimale klantbeleving en efficiënte samenwerking binnen het ketenproces, vormen hierbij het uitganspunt. Een wendbaar ICT-landschap (o.a. gebaseerd op multi-cloud technologie) maakt mogelijk dat we snel, efficiënt en effectief veranderingen voor business en ICT kunnen uitvoeren.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Functioneel Beheerder in Den Bosch Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Den Bosch