Vacature Meettechnicus Overijssel-West - Zwolle

Zwolle

Enexis
 • Enexis
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Als meettechnicus bij Enexis krijg je een bus met apparaten die kunnen meten in elektrische leidingen. Bijvoorbeeld om storingen op te sporen, en te verhelpen. Dit is dan ook direct jouw primaire rol: het veilig, efficiënt en effectief uitvoeren van metingen in de laag- en middenspanningsnetten om storingen te lokaliseren. Tevens lever je een belangrijke bijdrage aan het uitvoeren van onderhouds- en investeringswerkzaamheden t.b.v. onze infrastructuur. Je registreert informatie in de geautomatiseerde systemen ten behoeve van diverse processen. 

Indien de situatie daarom vraagt, ben je ook monteur, en doe je het onderhoud aan het netwerk van kabels- en leidingen. 

lees meer

Functie-eisen

Je hebt een mbo 4-opleiding afgerond en je hebt technische kennis van ondergrondse infra. Bij voorkeur heb je al wat ervaring met het uitvoeren van metingen om foutplaatsen te lokaliseren. Daarbij ben je in het bezit van VCA-b en in het bezit van relevante aanwijzingen of je bent bereid om deze te halen.
Als persoon zoeken wij iemand die taak-, doel-, resultaat- en klantgericht te werk gaat. Je bent in staat zelfstandig te plannen en te organiseren. 

Aanbod

Ben je al enthousiast geworden? Als sociale werkgever bieden wij je naast een goede balans tussen werk en privé, veel vrijheid en ook nog eens een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket. Dit pakket kun je naar jouw eigen wensen inzetten. Houd jij bijvoorbeeld van verre reizen? Bij ons krijg je 24,5 vakantiedagen, maar kun je in totaal nog 35,5 dagen bijkopen! Vind jij sporten of jezelf ontwikkelen een must? Je krijgt een budget van €500,- per jaar voor je sportabonnement en is er budget voor het volgen van training en opleidingen. 
 
Je ontvangt een budget van 28,7% over je bruto jaarsalaris. Hierin zit o.a. je vakantiegeld, ADV en 13e maand. Dit budget is flexibel in te zetten voor bijvoorbeeld het bijkopen van extra verlof of een maandelijkse uitbetaling. 

 • Deze functie is ingedeeld in klasse 11, met een inschaling tussen € 2.245,- en € 3.528,- bruto per maand, op basis van een 40-urige werkweek.
 • Een reiskostenvergoeding en een 1e klas OV-kaart, inclusief gebruik van een OV-fiets;
 • Een goede pensioenregeling en collectieve verzekeringen;
 • Een laptop en telefoon die je ook privé kunt gebruiken.

 
Screeningsbeleid
Ons screeningsbeleid houdt, afhankelijk van de functie, in: het nagaan van referenties, het toetsen van de authenticiteit van cv, identiteitspapieren en diploma's en het opvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG). 
Het is vanwege veiligheidsrichtlijnen, noodzakelijk om vloeiend Nederlands te spreken, lezen en schrijven. Bij de werkzaamheden in deze functie kom je in aanraking met bedrijfsmiddelen die elektromagnetische velden veroorzaken. Dit kan van invloed zijn op de werking van een pacemaker. Voor meer informatie klik hier. 

Ben jij de persoon die wij zoeken? Neem dan contact op met Daan Eggink (Corporate Recruiter) via [email protected] of bel / app naar 06 21 33 40 36. 

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.245 - € 3.207 p/m
Bedrijfsomschrijving

Je komt te werken op de afdeling Realisatie binnen onze vestiging in Zwolle. Je team bestaat uit 50 collega's en je werkt binnen dit team dagelijks met zes vaste meettechnici. Daarnaast werk je samen met monteurs en uitvoerders en kom je bij klanten thuis. Je rapporteert aan je directe leidinggevende, uitvoerders en technisch adviseurs.
Samen ben je verantwoordelijk voor het zo spoedig mogelijk opsporen en oplossen van storingen. Ons doel is om het net stabiel te houden en ervoor te zorgen dat iedereen spanning heeft. Onze grootste uitdaging is op dit moment dat de storingsplaats in één keer moet worden gevonden, zodat je collega-monteurs de kabel kunnen repareren.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures in Zwolle
Meer soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Zwolle