Vacature Cloud Engineer - Den Bosch

Den Bosch

Enexis
  • Enexis
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Bas (Senior Cloud Engineer) vertelt je graag meer over zijn functie:

‘In mijn functie als Senior Cloud Engineer begint elke dag met een stand-up meeting samen met mijn collega's. We bespreken het lopende werk en de voortgang hiervan en proberen elkaars bottlenecks te bespreken en op te lossen. Dit doen we samen met het Cloud Services Team van onze afdeling ‘Geo'. Als er vragen naar aanleiding van de stand-up zijn proberen we deze nog te behandelen met het hele team of met een kleiner groepje.
 

Het leukste aan de functie vind ik dat we samen oplossingen verzinnen voor de problemen waar we momenteel tegenaan lopen. Daarbij zie ik als onze grootste uitdaging om alles te stroomlijnen, gezien er veel initiatieven lopen binnen de organisatie. 

Als Senior in ons team heb je als extra verantwoordelijkheid om de junioren op sleeptouw te nemen en ze op weg te helpen, dat is erg tof! Tevens hak je vaak knopen door wanneer het gaat om het kiezen van oplossingsrichtingen. Natuurlijk ben je als Senior Cloud Engineer ook een vraagbaak voor de junioren/medioren in het team. Hierdoor draag je je kennis over, dat vind ik met name leuk in deze functie.

Naast onderstaande functie-eisen pas je in mijn optiek goed in deze functie wanneer je oplossingsgericht denkt en het grotere plaatje kunt overzien. Wanneer je je in bovenstaande tekst herkent, bieden we je graag een kopje (goede) koffie aan om er verder over te praten!'

Nog niet genoeg informatie? Bas vertelt je meer via de volgende link: https://tinyurl.com/tega935

lees meer

Functie-eisen

Om deze functie juist in te vullen beschik je over een afgeronde hbo-opleiding (ICT) en beschik je over meerdere jaren werkervaring in een soortgelijke functie. Tevens heb je kennis van het onderhouden van Enterprise softwaresystemen en de IT operatie. Je weet op diverse niveaus de juiste data-oplossingen te bieden door je kennis van datamanagement. 

Tevens beschik je over ervaring met meerdere open source technologieën en tooling (denk aan Terraform, Ansible, AWS (Amazon Web Services), Datadog, GIT(lab) en Splunk).

Nu hebben we een behoorlijke wensenlijst, maar je kunt in deze rol natuurlijk ook nog ervaring opdoen van hetgeen je nog niet in je kennispakket hebt zitten. Hier willen we altijd het gesprek over aangaan!

Als je daarnaast nog kennis hebt van onderstaande, is dat mooi meegenomen:
Aantoonbare kennis van en (bij voorkeur) ervaring met publieke Cloud providers (Amazon Webservices & Microsoft Azure), Windows server-systeembeheer, Linux (algemeen en systeembeheer), beveiliging en firewalls, monitoring en logging, Containers & Container-orchestratie (Docker & Kubernetes), Databases (Oracle) PostgreSQL en MS-SQL), integratieoplossingen en -patronen, Shell scripting), Webservers (Microsoft IIS) en Microsoft Remote Desktop Services.

Aanbod

Ben je al enthousiast geworden? Als sociaal werkgever bieden wij je naast een goede balans tussen werk en privé, veel vrijheid en ook nog eens een aantrekkelijk  arbeidsvoorwaardenpakket. Dit pakket kun je naar jouw eigen wensen inzetten. Houd jij bijvoorbeeld van verre reizen? Bij ons krijg je 24,5 vakantiedagen, maar kun je in totaal nog 35,5 dagen bijkopen!
Vind jij sporten of jezelf ontwikkelen een must? Je krijgt een budget van €500,- per jaar voor je sportabonnement en is er budget voor het volgen van training en opleidingen. 
 
Nog steeds enthousiast? 
Je ontvangt een budget van 28,7% over je bruto jaarsalaris. Hierin zit o.a. je vakantiegeld, ADV en 13e maand. Dit budget is flexibel in te zetten voor bijvoorbeeld het bijkopen van extra verlof of een maandelijkse uitbetaling. 
•    Deze functie is ingedeeld in klasse 15, met een inschaling tussen € 3.240,- en € 4.629,- bruto per maand, op basis van een 40-urige werkweek.
•    Een reiskostenvergoeding en een 1e klas OV-kaart, inclusief gebruik van een OV-fiets;
•    Een goede pensioenregeling en collectieve verzekeringen;
•    Een laptop en telefoon die je ook privé kunt gebruiken;
 
Screeningsbeleid
Ons screeningsbeleid houdt, afhankelijk van de functie, in: het nagaan van referenties, het toetsen van de authenticiteit van cv, identiteitspapieren en diploma's en het opvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG). 

Ben jij de persoon die wij zoeken? Solliciteer dan nu of neem dan contact op met Irene van Ballegooij (Corporate Recruiter) via [email protected] of bel/app naar 06-15555245.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.777 - € 4.629 p/m
Bedrijfsomschrijving

In onze maatschappij is energie onmisbaar. Daarom werken we aan een betrouwbare en duurzame energievoorziening voor vandaag én voor de toekomst. De bedrijven binnen Enexis Groep zijn samen gedreven, snel en wendbaar. En zo kunnen we met onze ruim 4300 gedreven medewerkers de maatschappelijke eisen en de uitdagingen in de energiewereld aan. Door onze kennis, expertise en energie op alle mogelijke manieren in te zetten, geven wij vaart aan de energietransitie. Een maatschappelijke rol die we ook in tijden van snelle verandering blijven waarmaken. Nu en in de toekomst.

Binnen ICT doen wij dit door alle applicaties en de organisatie wendbaar, betrouwbaar, innovatief, betaalbaar en zelflerend in te richten. In de praktijk betekent dit dat we al onze applicaties op een innovatief en wendbaar online platform willen draaien: het Cloud Native Architecture Platform, of in het kort ‘CNAP'. Dit heeft twee voordelen: Enerzijds kunnen we hierdoor de schat aan mogelijkheden die cloudoplossingen ons bieden gebruiken om onze diensten te verbeteren. Anderzijds maken we het hierdoor mogelijk om snel en gecontroleerd applicaties te ontwikkelen op een manier die aansluit bij de gebruikers.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Irene van Ballegooij
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Cloud Engineer in Den Bosch Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Den Bosch