Vacature Salesforce Developer - Zwolle

Zwolle

Enexis
  • Enexis
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Als Salesforce Developer bouw je aan klantportalen en smart grids systemen, waarmee wij belangrijke klanten als Schiphol, de High Tech Campus Eindhoven en de NS bedienen. Dagelijks lopen er grote energiestromen over hun net en ons klantportaal geeft hen waardevolle inzichten waarmee zij hun energiedoelstellingen kunnen bereiken. Of het nu water, gas, elektriciteit of warmte betreft; wij brengen alles samen op één plek. En we willen (veel) meer!

Daarnaast faciliteren we klant- en marktprocessen voor smart grids (gesloten distributie systemen) middels intensief- en geautomatiseerd berichtenverkeer met andere marktpartijen.

Net als de markt waarin we ons begeven, zijn deze portalen volop in beweging Vanuit jouw expertise onderzoek je waar we bestaande processen op het Salesforce platform slimmer kunnen inrichten met het toepassen van nieuwe technologieën en bouw je samen met het development team aan nieuwe functionaliteiten. Je bent daarbij onder andere verantwoordelijk voor het configureren van custom objecten, velden, layout en validaties en het bouwen van rapportages en dashboards.

lees meer

Functie-eisen

De woorden ‘disruptive, innovatief en vernieuwend' passen jou als een tweede jas en je werkt graag in een klantgedreven team. 
Je bent op je best wanneer je jouw expertise in kunt zetten voor een vooruitstrevende en unieke organisatie. Fudura is op zoek naar mensen die meer brengen dan hun talent. Mensen met passie, die geloven in onze missie en hier met gedrevenheid aan bijdragen. Je werkt resultaatgericht, hebt een analytisch vermogen en bent communicatief vaardig.

Om het maximale uit jezelf te kunnen halen, vragen wij voor deze functie een relevante afgeronde hbo-opleiding en 2 jaar werkervaring als Salesforce Developer. Uiteraard heb je goede kennis van software development, want je werkt erg breed: van het configureren in Salesforce tot het coderen in Force (APEX). Daarnaast zijn kennis van Azure en .Net een pré, net als Scrum/DevOps .

Tot slot is het, vanwege veiligheidsrichtlijnen, noodzakelijk om vloeiend Nederlands te spreken, lezen en schrijven. 

Aanbod

Ben je al enthousiast geworden? Als eigentijdse werkgever bieden wij je naast een goede balans tussen werk en privé, ook nog eens een aantrekkelijk  arbeidsvoorwaardenpakket. Dit pakket kun je naar jouw eigen wensen inzetten. Houd jij bijvoorbeeld van reizen? Bij ons krijg je 24,5 vakantiedagen, maar kun je daarnaast nog 35,5 dagen bijkopen!
Vind jij sporten of jezelf ontwikkelen een must? Je krijgt een budget van €500,- per jaar voor bijvoorbeeld je sportabonnement en is er budget voor het volgen van training en opleidingen. 
 
Nog steeds enthousiast? 
Je ontvangt een budget aan secundaire arbeidsvoorwaarden van 28,7% over je bruto jaarsalaris. Hierin zit o.a. je vakantiegeld, ADV en 13e maand. Dit budget is flexibel in te zetten voor bijvoorbeeld het bijkopen van extra verlof of een extra maandelijkse uitbetaling. 
    • Deze functie is ingedeeld in klasse 14, met een inschaling tussen € 2.950,- en € 4.214,- bruto per maand, op basis van een 40-urige werkweek; 
    • Een reiskostenvergoeding en een 1e klas OV-kaart, inclusief gebruik van een OV-fiets;
    • Een goede pensioenregeling en collectieve verzekeringen;
    • Een laptop en telefoon die je ook privé kunt gebruiken. 
 
Screeningsbeleid
Ons screeningsbeleid houdt, afhankelijk van de functie, in: het nagaan van referenties, het toetsen van de authenticiteit van cv, identiteitspapieren en diploma's en het opvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG). 
 
Ben jij de persoon die wij zoeken? 
Neem dan contact op met Janny van Logten (Senior Corporate Recruiter) via [email protected] of bel/app op 06-54 35 45 69. 

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Dagelijks helpen wij 25.000 ondernemingen met de verbetering van hun energieprestaties, door verbruiksinzicht en de energie-infrastructuur. Denk hierbij aan de infrastructuur voor een zon- en windpark, elektrische mobiliteit, batterij-capaciteit of een verbetering van energieprestatie. Door onze accurate meetdiensten, en als erkend meetbedrijf, geven we direct inzicht in het energieverbruik van onze klanten. 

Fudura ontwerpt, realiseert, beheert en onderhoudt de duurzame energie-infrastructuur van ondernemingen en voegt data-intelligentie toe wanneer dit gewenst is. Dit doen we al tientallen jaren: daarom kennen we de Nederlandse energie-infrastructuur als onze broekzak. Onze 300 specialisten werken dagelijks aan de bestaande energie-infrastructuur en die van morgen. Zo innoveren we volop omdat we geloven in een wereld die efficiënt en eerlijk met energie omgaat.

De afdeling IT bestaat uit 10 vaste medewerkers en zal in de komende jaren verder groeien om onze ambities waar te kunnen maken. Aangevuld met zo'n 15 externe experts wordt de meeste IT-ontwikkeling binnen Fudura door één van de vijf scrum teams opgepakt.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.950 - € 4.214 p/m
Contactpersoon Dhr. Janny van Logten
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Zwolle