Vacature Ervaren Systeembeheerder #WerkenInWestFriesland #DenkenInOplossingen #InnovatiefBedrijf - Venhuizen

Venhuizen

Connection Systems BV
 • Connection Systems BV Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Als Systeembeheerder ben je een belangrijke schakel binnen de organisatie. Samen met het team draag je de verantwoordelijkheid voor het correct functioneren van de ICT-omgeving en netwerken binnen onze organisatie maar ook van de mobiele meetsystemen in het veld. Bij netwerkproblemen of andere technische complicaties/hardware en software gerelateerde problemen ben jij degene die handelend optreedt, maar je bent ook preventief bezig om storingen te signaleren.
Functie-eisen Jij bent iemand die zijn handen uit de mouwen steekt. Je bent oplossing- en resultaatgericht, in staat om mee te bewegen in een dynamische omgeving maar je kan tegelijkertijd het overzicht houden en vindt het belangrijk dat afspraken nagekomen worden. Je kunt makkelijk schakelen op diverse niveaus (techniek, organisatie, verschillende type gebruikers) en je krijgt er energie van om met meer projecten tegelijk bezig te zijn.
 • MBO+/HBO opleiding en werk- en denkniveau
 • Je hebt kennis van en ervaring met het beheer van LAN-componenten, corporate backup-producten, storage en anti spam oplossingen
 • Aantoonbare ervaring met het opzetten en onderhouden van een active directory en of in het bezit zijn van certificaten (CompTIA Server+, CompTIA Network+, MCITP-opleiding, MCSA 2016 en MCSE)
 • Ervaring met Linux en Google-apps is een pré
 • Je hebt een sterk analytisch vermogen, legt verbanden tussen gegevens en informatie en weet risico’s en consequenties van beslissingen in te schatten
 • Je hebt een proactieve instelling en bent op het gebied van ICT het aanspreekpunt voor je collega's
 • Je communiceert helder en je kan goed in teamverband werken
 • In staat om een VOG te overleggen

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Bedrijfsomschrijving Connection Systems BV is een ervaren, dynamische en innovatieve, hightech organisatie die gespecialiseerd is in het verzamelen, verwerken, rapporteren en presenteren van gegarandeerde hoogwaardige gegevens en afbeeldingen voor meerdere doeleinden op het gebied van (tijdelijke) ITS en beveiliging op hoog niveau, bewaking en wetshandhaving.

Onze klanten zijn overheidsinstellingen, zoals een gemeente, provincie en RWS, direct of indirect wanneer er een onderzoeksbureau tussen zit, maar ook Politiekorpsen, Marechaussee en Prorail.

Onze instelling is gericht op dienstverlening, de klant wil data en wij leveren de gewenste data met onze standaard hoge kwaliteit en kwantiteit binnen de gestelde deadline zonder dat de klant zich druk hoeft te maken over de organisatie voor het verkrijgen van deze data, zoals stroom, internet of vergunningen. Ons team van projectmanager, monteurs en beheer is 24/7 bezig om ervoor te zorgen dat de datastroom niet in gevaar komt.

De kracht van Connection Systems ligt in het meedenken met de bewegingen in de markt van mobiliteit, met welke toepassingen van ons bedrijf kunnen wij de klant bedienen of samen met de klant naar een oplossing zoeken.
Wij hebben een eigen R&D afdeling die enerzijds zorgt voor op maat gemaakte meetsystemen die efficiënt ingezet kunnen worden en vriendelijk zijn voor het milieu gecombineerd met een software afdeling die zich bezighoudt een soepele inwinning en verwerking van de gehele datastroom en het bouwen van op maat gemaakte producten voor een project.

Het zelfdragende en flexibele concept van verbindingssystemen is zeer goed bedoeld voor dynamische, flexibele en tijdkritische omgevingen. Waar, wanneer en hoe lang, zonder de noodzaak van bestaande infrastructuur, video, afbeeldingen en gegevens over A) gebieden zoals wegen, evenementen, pleinen, openbare gebieden en B) objecten zoals voetgangers, fietsers, individueel gemotoriseerd verkeer en openbaar vervoer beschikbaar gemaakt.
Met krachtige realtime (en back-office) processen en intelligente interne databases wordt een breed scala aan diensten aangeboden. Kwaliteit, betrouwbaarheid, beschikbaarheid en kosteneffectiviteit van services zijn gegarandeerd dankzij geoptimaliseerde processen, uitgebreide automatisering, realtime alarmering en monitoring en redundantie van kritieke componenten.

Met 200-300 (kleine tot grote) projecten per jaar werkt Connection Systems voor een breed scala aan internationale ITS-bedrijven, verkeers- / mobiliteitsadviesbureaus, overheidsinstellingen en de Nationale Politie, en is een van de toonaangevende bedrijven in Nederland als het gaat om tot standalone videobewaking en gegevensverzameling van hoge kwaliteit.

Connection Systems staat bekend als een gespecialiseerde partner en heeft een track record in verschillende veeleisende en uitzonderlijke projecten.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Een aantrekkelijk salaris.
Overige info Wij bieden:
 • Werken in een hecht team met een drive om samen naar het beste resultaat te streven.
 • Een leuke sfeer met gezellige mensen en een ruime kantine met wekelijks vers fruit en de mogelijkheid voor biljart, tafeltennis of fitness.
 • Goede secundaire voorwaarden (laptop, pensioenregeling, reiskostenvergoeding).
 • Ruimte om je te ontwikkelen bij een gezond en stabiel bedrijf met een open en informele werksfeer en doorgroeimogelijkheden in brede zin.

lees meer

Contactpersoon Mevr. GJM Wagemans
0630698033
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Venhuizen Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Venhuizen