Vacature Front-end ontwikkelaar – in een klein team van jonge en snel lerende collega-ontwikkelaars

Vacature Deventer

Front End Developer
ServiceSites International BV
 • ServiceSites International BV Bedrijfsprofiel
 • Autodidact of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving We zijn op zoek naar een medior frontend ontwikkelaar. Om vanaf nu dat deel van het werk aan onze nieuwe en bestaande SaaS-diensten intern te kunnen houden.Sinds we een fijn kantoor hebben in Deventer weten we namelijk weer hoe prettig en inspirerend het is om de klus binnen een eigen team te klaren.

Je werkt samen met externe UX-designers (echte pro’s!) en met onze eigen twee back-end developers (trouwens ook echte pro’s ;-) en fijne collega’s). Nicholas (28 jaar), is een ervaren mentor en sparringpartner voor je. Wij werken bij voorkeur met Vue.js, React en Vanilla JavaScript, dus ervaring hiermee is een voordeel. Steeds vaker zijn we ook betrokken bij Progressive Web Apps.

Omdat we een relatief klein team zijn (en jij de eerste interne frontender wordt…) zal je direct veel vrijheid maar ook verantwoordelijkheid krijgen. Jij zult meebepalen hoe ‘lekker’ onze nieuwe systemen gaan functioneren. In de eerste helft van 2020 gaan 2 nieuwe diensten live. Daar kun je gelijk mee aan de slag. Oh ja, en onze website kan ook dringend wat aandacht gebruiken... (oei) Dat weten we dus kom maar op!

lees meer

Functie-eisen Wat vragen wij van jou?
 • een tijdje relevante werkervaring - of aantoonbaar een snelle leerling!
 • Kennis van Javascript, minimaal Angular 4, en Bootstrap 4
 • Bij voorkeur ervaring met - REST APIs' en JWT
 • Je werkt nauwkeurig en hebt een focus op kwaliteit
 • Het hart op de goede plaats, een fijne collega, leergierig, ambitie en je moet kunnen genieten van tevreden klanten
 • Nederlands of Engels sprekend

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Bedrijfsomschrijving 5 ambitieuze collega’s, de meesten rond de 30, met grootse plannen en plezier in het werk.

ServiceSites ontwikkelt en beheert software die het onze klanten het werken gemakkelijker maakt! Open deur? Nee hoor. Het klinkt wel simpel, maar wij horen maar al te vaak dat wij daar beter in slagen dan heel veel anderen. En daar zijn wij trots op. We doen dit al een jaar of 6 met een klein clubje eigen medewerkers, aangevuld met externen, maar sinds we een prettig kantoor hebben in Deventer weten we hoe fijn het is om dat met een eigen team te doen. En omdat onze klanten erg blij zijn met onze SaaS-diensten (van onze 2 belangrijkste producten heeft nog nooit een klant het abonnement beëindigd!) en wij barsten van de ideeën willen we blijven groeien!

Bij onze klanten scoren we hoog als het gaat om klantvriendelijkheid, flexibiliteit, korte lijnen en snel reageren. Onze belangrijkste Clouddiensten worden gebruikt bij zorginstellingen en woningcorporaties. Dat zijn stabiele sectoren, waar loyaliteit gewaardeerd wordt en waar veel ruimte is voor nieuwe ideeën. Het afgelopen jaar hebben we weer 2 nieuwe diensten gelanceerd.

Werken bij een kleine club als ServiceSites heeft voor- en nadelen. Je werkt altijd aan concrete projecten. Alles wat we ontwikkelen, is direct te gebruiken door onze klanten. En nog leuker, je bent betrokken bij de volledige cyclus, van het idee tot en met het beheren van de producten voor onze klanten. Je bent dus geen 'klein radertje' in het grote geheel, je vormt zelf mét het team het grote geheel! De korte lijntjes in de organisatie maken dit ook mogelijk. Maar dat is dus soms ook een nadeel. Bijvoorbeeld omdat de planning dan plotseling om moet. En we zullen alle voorkomende klussen samen moeten oplossen. Daar zit dus ook wel eens een mindere tussen…

Als je werkt bij ServiceSites moet je dus houden van afwisseling en zo af en toe onverwachte zaken. Dat is ‘part of the job’. Geen dag is hetzelfde! Door de verschillende producten en projecten, en de verschillende klanten. De afwisseling in werkzaamheden maakt het leuk en uitdagend vinden wij. En af en toe moet je tegen de druk van de deadlines kunnen. Wij werken wel eens een uurtje langer door als de deadline in beeld komt. Maar het is ook goed als je vrijdagmiddag wat eerder weekend neemt, of maandag wat later komt. Bij ServiceSites hebben we veel vrijheid om de werkweek zelf in te delen.

Onze senior developer Nicholas (28 jaar, sinds 2013 bij ons aan het werk) wilde per sé dat we ook vermelden dat “je volop de ruimte krijgt om jouw ideeën in te brengen. Wij zijn meer van ‘we gaan er voor’ dan ‘Ja maar ….”Er wordt geluisterd, je mag kritiek hebben en fouten maken. Maar we zullen ook feed back geven” Het is maar dat je het weet.

Er zijn bij ServiceSites geen in beton gegoten salarissystemen, pensioenplannen en opleidingsregelingen. En geen jaarlijkse wintersportreizen of free lunches. Dat past ook niet bij een kleine organisatie vinden wij. Maar er zijn wel op individueel niveau regelingen en extra’s. Zoals een bedrijfsfiets, privé gebruik van krachtige computers voor gaming, persoonlijke sportcoaching, aangepaste werktijden om kids naar school te kunnen brengen, individuele opleidingsbudgetten etc. Ook hiervoor geldt dat we graag luisteren naar jouw ideeën en plannen.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Een goed salaris in overeenstemming met jouw capaciteiten - die vinden we belangrijker dan diploma’s
Aantal uur per week 32 - 40 uur p/w
32 – 40 uur per week – werk zat, maar we zijn graag flexibel zodat de baan bij ons ook bij jou past
Overige info Wat kun je van ons verwachten?
 • Leuke klussen. Never a dull moment. Afwisseling.
 • Werken in een leuk team met ruimte voor jouw visie en inbreng.
 • Kans om je te ontwikkelen, om te groeien
 • En als je snel reageert kun je nog mee naar ons dagje flight simulator training op Teuge ;-)

lees meer

Contactpersoon Dhr. L. Jansen
0412 820220
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Deventer Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Deventer