Vacature Functioneel beheerder Magister - Rotterdam

in Rotterdam

STC Group
 • STC Group
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 36 - 40 uur p/w
Functieomschrijving Ken jij de applicatie Magister van binnen en buiten, gaat jouw hart sneller kloppen van het verbeteren van het functioneel beheer en ben je minimaal 3 dagen per week beschikbaar, lees dan snel verder!

Als functioneel applicatiebeheerder Magister val je onder de dienst Financiën. Deze dienst is verantwoordelijk voor het financiële beleid en beheer binnen de complexe structuur van de hele Stichting STC-Group. De dienst bestaat uit 17 collega’s en is onderverdeeld in verschillende teams gericht op control, financiële administratie, leerlingenadministratie en functioneel applicatiebeheer Magister. Dit laatste team bestaat uit twee fte, waarvan jij er straks wellicht één bent!

Als functioneel beheerder ben je samen met je collega verantwoordelijk voor het inrichten, optimaliseren en beheren van de applicatie Magister. Je levert een actieve bijdrage en toont initiatief om functionele verbeteringen door te voeren. Je zoekt actief de samenwerking op met de gebruikers om zo de mogelijkheden die Magister biedt optimaal te benutten en de gebruiksvriendelijkheid en de gebruikswensen te optimaliseren. Je zorgt ervoor dat aanpassingen vanuit de wet- en regelgeving worden verwerkt en dat de gebruikers de juiste toegang hebben. Ook test je nieuwe functionaliteiten en updates.

Je hebt dagelijks contact met de collega’s van de leerling administratie en met de onderwijsmanagers. Je adviseert over het gebruik en de mogelijkheden van Magister, je fungeert als vraagbaak voor de gebruikers, je geeft instructies en stelt handleidingen op. Als er storingen en afwijkingen in de applicatie zijn, probeer je deze op te lossen, eventueel in overleg met de leverancier Schoolmaster. Daarnaast zit je in een werkgroep die helpt om het gebruik van Magister bij het STC te verbeteren.

lees meer

Functie-eisen De collega die wij zoeken heeft aantoonbare ervaring met Magister en voelt zich prettig in een klein team waarbij het van belang is dat je elkaar kunt vervangen. Het is belangrijk dat je bij storingen goed en snel te bereiken bent en dat je flexibel inzetbaar bent. Je bent verantwoordelijk voor Magister bij het STC vmbo college en minimaal een van de vier STC mbo colleges. Je vaste standplaats is de locatie Lloydstraat, daarnaast werk je een dag per week op locatie van een college. Discretie en het omgaan met persoonlijke gegevens en gevoelige informatie is in deze functie van groot belang.

Daarnaast ben je:
 • minimaal mbo niveau 4 geschoold en heb je een hbo werk- en denkniveau;
 • in staat om goed zelfstandig te werken;
 • een nieuwsgierig van aard en vind je het prettig om nieuwe functionaliteiten te onderzoeken en in te richten;
 • initiatiefrijk en servicegericht;
 • communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk;
 • in staat om te werken met deadlines;
 • een teamspeler met een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • in staat om schoolstructuren te bouwen ten behoeve van examen- en cijferregistraties;
 • een kei in het meedenken met processen;
 • accuraat, heb je oog voor details en juich je onze kernwaardes; nieuwsgierigheid, vakmanschap en respectvol van harte toe.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving De STC Group is dé verticale vakinstelling voor scheepvaart, transport en havenindustrie. Met passie voor ons eigen vak leiden wij (toekomstige) professionals op. Jong en oud, van vmbo- tot masterniveau, is bij ons welkom voor een gedegen beroepsopleiding of -training.

lees meer

Salarisinformatie Bruto Max. € 3.286 p/m

Op deze functie is de cao mbo van toepassing. Dat betekent dat je start met een aanstelling voor een jaar met uitzicht op verlenging (bij goed functioneren) en een salaris in schaal 8 (maximaal € 3.286,-).
Aantal uur per week 36 - 40 uur p/w
De functie is zowel parttime (minimaal 3 dagen) als fulltime in te vullen.
Functioneel beheerder Magister
Score: 9.4
Stemmen: 13

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Rotterdam