Vacature Programmamanager informatisering, 32 uur, Boxtel , Ervaring met LMS/ECD en projectmanagement

in Boxtel

IT Manager
Zorggroep Elde Maasduinen
  • Zorggroep Elde Maasduinen
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 32 uur p/w
Functieomschrijving
Zorggroep Elde en Maasduinen zijn actief op het gebied van ouderenzorg. We staan voor een aangenaam leven, wonen naar wens en zorg en ondersteuning dichtbij. Kwaliteit van zorg staat hoog in het vaandel. Of dat nu bij de cliënt thuis is of in een van onze woonzorgcentra in de regio Midden/Noordoost-Brabant.

Leefplezier en twinkeling, thuis in het dorp, positieve gezondheid, leven en wonen in vrijheid, innovatief en de allerleukste werkgever in de zorg in Brabant. Daar staan wij voor. Met 2000 medewerkers en 1400 vrijwilligers zetten wij ons dag en nacht in voor de zorg van 3500 cliënten. Niet alleen in het verpleeghuis of gecombineerd zorgwooncomplex, maar ook bij thuiszorgcliënten. Dit doet we in dorpen en wijken in het hart van Brabant. Een gebied waar niet alleen de cliënten wonen, maar ook veel medewerkers en vrijwilligers hun thuis vinden. Plaatsen waar het dorpse gevoel verankerd is en het fijn wonen en werken is.
 
De functie in hoofdlijnen
Als programmamanager ben je verantwoordelijk voor de strategische advisering en kaderstelling op het gebied van ICT. Je maakt een plan met daarin een duidelijke visie en doelstellingen, waarin de organisatie-, ICT- en innovatiedoelstellingen zijn meegenomen. Je zet de nieuwe afdeling op en draagt zorg stabiele basis waarna je de transitie van ICT van nu naar de toekomst vorm geeft. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het vormgeven, leiden en doorvoeren van de benodigde veranderprocessen. Hierin blijf je de voortgang bewaken en ben je in staat om stakeholders te inspireren. Als programmamanager adviseer én informeer je de Raad van Bestuur over ICT investeringen en integrale vernieuwingen op het gebied van ICT.

lees meer

Functie-eisen Wij zoeken een gedreven programmamanager die minimaal 8 jaar ervaring heeft. Je hebt affiniteit met de sector ouderenzorg en in het bijzonder met zorg en technologie. Je beschikt over een afgeronde HBO+/WO opleiding, bij voorkeur op het gebied van informatica. Je hebt kennis van diverse applicaties waaronder LMS/ECD en hebt ervaring met projectmanagement. Daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden en ben je in staat om collega’s mee te nemen in veranderprocessen.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Leefplezier en twinkeling, thuis in het dorp, positieve gezondheid, leven en wonen in vrijheid, innovatief en de allerleukste werkgever in Brabant. Daar staan wij voor. Met 2000 medewerkers en 1400 vrijwilligers zetten wij ons dag en nacht in voor de zorg van 3500 cliënten. Niet alleen in het verpleeghuis of gecombineerd zorgwooncomplex, maar ook bij thuiszorgcliënten. Dit doet we in dorpen en wijken in het hart van Brabant. Een gebied waar niet alleen de cliënten wonen, maar ook veel medewerkers en vrijwilligers hun thuis vinden. Plaatsen waar het dorpse gevoel verankerd is.

Een twinkeling in de ogen van de cliënt en van de medewerkers: dát wil Zorggroep Elde Maasduinen bereiken. We zijn sterk verbonden met de Brabantse dorpen en wijken en kijken met een positieve blik naar gezondheid en denken vanuit wensen en mogelijkheden. Daarbij zien we ook een groeiende rol voor technologie. Bijvoorbeeld om bewegingsvrijheid te bieden in situaties waar mensen met intensieve zorg omringd zijn en waar de veiligheid hoge eisen stelt aan de woon- en leefomgeving.

Werkplezier en energie voel je overal bij Zorggroep Elde Maasduinen. Ons doel? De allerleukste werkgevers van Brabant worden. We zijn ondernemend en hebben het lef om nieuwe wegen te verkennen. En wij bieden iedereen – medewerkers en vrijwilligers - volop kansen om te leren en te groeien door actief samen te zoeken naar oplossingen en kansen. Een medewerker die met plezier werkt, levert ook voor de cliënt mooie momenten op. Daar streven wij naar.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Programmamanager informatisering, 32 uur, Boxtel , Ervaring met LMS/ECD en projectmanagement
Score: 7.4
Stemmen: 40

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Boxtel