Vacature Specialist gegevensuitwisseling - Ervaren HL7 Git, XML, JSON, XSLT, - Den Haag

Den Haag

Nictiz
 • Nictiz Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Specialist gegevensuitwisseling
Ben je geïnteresseerd in gegevensuitwisseling en wil jij je steentje bijdragen aan de digitalisering van de zorg? Nictiz is de landelijke, onafhankelijke kennisorganisatie die zich inzet voor digitale informatie-uitwisseling in de zorg. Wij zijn op zoek naar specialisten in de uitwisseling van zorggegevens en naar professionals die zich willen ontwikkelen tot HL7 FHIR-deskundige. Ben je geïnteresseerd? Twijfel dan niet en solliciteer direct!

Wat ga je doen?
Als HL7 FHIR-specialist ontwerp je de technische onderdelen (specificaties) van een informatiestandaard binnen het HL7 FHIR-raamwerk. Je werkt daarbij met verschillen tools en technieken vanuit de softwareontwikkeling. Na publicatie draag je bij aan het beheer en de doorontwikkeling. Daarnaast adviseer je de partijen die onze informatiestandaarden implementeren en speel je een rol in de kwalificatie van deze systemen.

Als je nog geen HL7 FHIR-specialist bent, leiden wij je binnen Nictiz op. Je zal vooral ingezet worden voor het MedMij-programma. De informatiestandaarden die hiervoor ontwikkeld worden, vormen het fundament voor gegevensuitwisseling tussen het zorgveld en de patiënt. Wil jij bijdragen aan een verbetering van de communicatie in de zorgketen en daarmee het succes van Nictiz en MedMij reageer dan nu op deze vacature!

lees meer

Functie-eisen
 • Een analytische instelling op HBO/WO-niveau;
 • Je bent handig met scripttalen, Git, XML, JSON, XSLT, etc.;
 • Kennis van het zorgveld is een pré;
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden zowel in Nederlands als Engels.
 • Je bent communicatief vaardig en klantgericht.
 • Je houdt van een dynamische en uitdagende werkomgeving en je bent gericht op samenwerking

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Bedrijfsomschrijving Nictiz is het kenniscentrum op het gebied van gegevensuitwisseling, informatiestandaarden en verbinding in de zorg. Nictiz doet onderzoek en duidt trends binnen de zorg-ICT voor landelijk beleid voor het ministerie van VWS, koepelorganisaties en het Informatieberaad Zorg. Ook ontwikkelt en beheert Nictiz informatiestandaarden. Deze standaarden zijn nodig om het uit-wisselen van informatie in de zorg mogelijk te maken. Daarbij adviseert Nictiz zorginstellingen en softwarespecialisten bij de implementatie van standaarden en optimalisatie van gegevens-uitwisseling.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Een mooi, marktconform salaris;
Aantal uur per week 32 - 40 uur p/w
Een jaarcontract voor 32-40 uur met uitzicht op een vast dienstverband
Overige info Wat bieden wij?
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een premievrij pensioen;
 • Eindejaarsuitkering;
 • Korting op ziektekostenverzekering;
 • Een jaarlijks persoonlijk opleidingsbudget van 5% van het brutosalaris;
 • Een gedreven en enthousiast team, vol ambitie;
 • Een fijne werksfeer.

Over Nictiz
Nictiz is de landelijke, onafhankelijke kennisorganisatie die zich inzet voor digitale informatie-uitwisseling in de zorg. Nictiz doet dit onder meer door het gebruiksgericht ontwikkelen en het beheren van informatiestandaarden in opdracht van en samen met de partijen in de zorg. Nictiz signaleert en adviseert partijen in de zorg over informatie-uitwisseling en (toekomstige) nationale en internationale ontwikkelingen.

Over MedMij
MedMij is dé Nederlandse standaard voor het veilig uitwisselen van gezondheidsgegevens tussen zorggebruikers en zorgprofessionals. Deze uitwisseling vindt plaats via een PGO, een persoonlijke gezondheidsomgeving. Met een PGO kan de zorggebruiker gezondheidsgegevens op één plek inzien, beheren en delen. Zo worden veranderingen in iemands gezondheid beter zichtbaar en de gevolgen van bepaalde (be)handelingen duidelijker. Dat geeft rust en regie.

lees meer

Contactpersoon Mevr. Annette Versteegh
0686828655
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures IT Specialist in Den Haag Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Den Haag