Vacature Functioneel beheerder / ICT medewerker

in Woerden

Functioneel Beheerder
OTIB
  • OTIB
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 32 - 38 uur p/w
Functieomschrijving OTIB is het Opleidings- en ontwikkelingsfonds voor het Technisch InstallatieBedrijf. De technische installatiebranche is met bijna 10.000 bedrijven en ruim 130.000 werknemers één van de grootste branches van Nederland. OTIB zet zich graag in voor iedereen die werkt of wil werken in de technische installatiebranche. OTIB ondersteunt vakmensen bij het (verder) ontwikkelen van hun vakmanschap. Wij zijn op zoek naar een:

Functioneel beheerder / ICT medewerker
(voor 4 of 5 dagen per week, 32 – 38 uur)

Functieprofiel
Houd jij je hoofd koel bij alle vragen van medewerkers terwijl je zorgt voor optimaal functionerende systemen, instrumenten en applicaties van OTIB? Zorg jij ervoor dat je collega’s goed kunnen werken en worden voorzien in de (informatie)behoefte? Draai jij je hand er niet voor om om de gebruikerswensen en processen goed in kaart te brengen en te vertalen naar functionele eisen van het systeem? Fungeer jij graag als tussenpersoon tussen gebruikers en leveranciers? Als je deze vragen met ‘ja’ kunt beantwoorden, is deze functie echt iets voor jou.

Jouw talenten
Met jouw vragen en onderzoekende instelling breng je snel problemen en gebruikerswensen in kaart. Het leveren van kwaliteit is vanzelfsprekend. Structurele problemen herken je en je zorgt ervoor dat die worden voorkomen. Je kunt het werk goed plannen en organiseren en je werkt gestructureerd met logische stappen en acties. Je geeft niet snel op en haalt graag de gestelde doelen of meer. Bijhouden van je vakkennis, daar hoeven we het niet eens over te hebben…

lees meer

Functie-eisen Wij vragen
  • Je beschikt over hbo-niveau aangevuld met een brede oriëntatie op de automatiseringsinfrastructuur en specifiek op de functie gerichte kennis van (administratieve) automatisering en de gebruikte hard- en software
  • Je beschikt over een aantal jaar relevante werkervaring.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving OTIB is het Opleidings- en ontwikkelingsfonds voor het Technisch InstallatieBedrijf. De technische installatiebranche is met bijna 10.000 bedrijven en ruim 130.000 werknemers één van de grootste branches van Nederland. OTIB zet zich graag in voor iedereen die werkt of wil werken in de technische installatiebranche. OTIB ondersteunt vakmensen bij het (verder) ontwikkelen van hun vakmanschap.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Het aanvangssalaris is afhankelijk van opleiding en ervaring.
Aantal uur per week 32 - 38 uur p/w
voor 4 of 5 dagen per week
Functioneel beheerder / ICT medewerker
Score: 8.0
Stemmen: 40

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Woerden